Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid'in tayfası, Adamların korsanlık kariyerini bitirdi. Eminim Kid ve Killer, orada ölmeyi şeref olarak görürdü. Tayfanın yalvarması; Shanks'ın affetmesi ile Shanks'a karşı can borçları oldu.

Kid dersini aldı. Bildiğin orada cinayet işleyecekti.
 
Shanks yankou ise bizim tayfa ne : )
Amiral gelip orayı dağılsın diyenler Oradaki Luffy,zoro,sanji,jinbei yi unuttu sanırım ,Kizaru gear 5 görünce ışınlamayı unutacak :)
 
Şunu merak ediyorum arkadaşlar Zaten tüm amiraller zaman atlaması öncesi şov yaptı shanks ilk kez br savaşta görüyoruz
 
Bölüme iyi dememin tek sebebi 20 yıldır gücünü gösterecek bir dövüş beklediğimiz karakterden sonunda bir hamle görmüş olmamız. Bu hamle iyi miydi? hayır, kesinlikle değildi. Ergen magneti karakterine şov yaptırayım derken her zamanki gibi bütün mantığın, kurgunun, güç dengesinin falan içinden geçti Oda.

Wano'da Luffy de tek yememeliydi, Elbaf'ta Kid de. Bu tembel yazarlık, Tite Kubo seviyesi güç dengesi oluşturmaktır. Kısa süre önce başka bir yonko ile ölümüne dövüşmüş ve yenmiş, 3 milyar ödülü olan birisi, sıradan bir korsan artığı gibi tek yiyor ve tüm varlığını orada kaybediyor. Ben bu serideki güç dengesinin neyini ciddiye alabilirim ki bunu gördükten sonra?
Bu sahne, Yeni Dünya'ya henüz girmiş hevesli ergen korsanları içerebilecek bir sahne olabilirdi ancak; son 2 yıldır sürekli savaşan, yonkoları bile tedirgin eden ve bayrakları altındaki herkese de korku salmış, Yeni Dünya'da yonko köpeği olmadan dolaşabilen ender bağımsız korsanlardan birini değil.
 
Bu shanks basit bir saldırıyla deldi geçti. Eğer zor bir duruma düşse daha neler çıkar bundan kim bilir.
 
Marvel yazarı Stan Lee bir videosunda diyor ya: Yazar kimi isterse o kazanır. Law ve Kidd in H.haki bilmeden imparator karşısına çıkması çok abes bir durumdu. Zoro bile 2 imparatoru kemik kırılma pahasına 2-3 saniye tutabiliyor. Luffy gücün ne olduğunu Shanks gibi ilk elden görmedi fakat, Ryleigh den duyduğu haki zor zamanlarda açılır sözünü hayatına uygulayarak Katakuri'den kacmama iradesini gösterdi. Belki de Katakuri de luffy nin o iradesine saygı duyarak teke tek maç istedi. Kidd istediğimi alıp çıktım demişti bigmom un ponesi için...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık