Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Smoker eskiden ankette 5 şık olurdu böyle bir bölüm kusursuzu hakediyor Luffyden beklediğimiz geleceği görüp davranma düşmana taviz vermeme gibi hepsini kullanmış buna sadece iyi demek yakışık olmaz
 
@Shakan tüm shankscilara bilgi vermeni istiyorum böyle bir bölüm kusursuzu hakederken sadece iyi butonuna oy vermeyelim o seçeneği talep edelim kusursuz bölümün hakkı bu
 
Valla zoro büyük adammış. İki devin yaptığı saldırının 2 yonkou tarafından ve çok daha büyüğünü anlık durdurdu. Bunlar 1 tane slasha geberdi gitti.
 
Forumda hiçbir vs konusunda Amira , Yonkou güç kıyasında bu adamı baz almayı ciddiyiyim. Oda resmen bu adamı kendisi olarak görüyor.Edit karakter. Böyle abartılı bir tek olamaz saçma yani.
 
Bu adam yarın bir gün ben Roger'ı geçtim dese şaşırmam. Hatta bunu bekliyorum bir süredir. Film'de Kizaruya hayvan gibi üstün geldi. Aramaki'ye 5 km öteden ayar verdi. Tüm hakilerde en üst seviyede. Plotlada olsa Bigmom'u yenmiş kişilerden birine çeyrek attı. Kralın hakisinde Roger'ın bile böyle şov yaptığını görmedik. Rakibinin geleceği görmesine engel oluyor.(Canon mu bilmiyorum) Serinin en hızlı karakterlerinde zirveye oynar falan filan. Harbi hayvan herif. BB'ye yedirilmez umarım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık