Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid, bu bölümdeki tekin acısını fena çıkartacak, çoktan adaya çıkmıştır bile gemisi de olmadığına göre buradan Şenks’i çarmıha gerip gemisine çökmeden çıkmaz. Torpilli Şenks’in sayılı günü var, şimdilik gülebildiği kadar gülsün son gülen iyi güler.
 
Üç ruhunu kombinleyip yaptığı sözde füzyon atağıyla Ulti'yi indiremiyorsa bu Linlin'in çapsızlığıdır. Zihinsel yetersizlik böyle bir şey değil.
Şu aptal seriyi ciddiye alıp güç analizi yapman gözlerimi yaşarttı.

Big Mom Ulti'ye tek atamadı çünkü Ulti'yi Nami'nin alması gerekiyordu.
Kaido ve Big Mom Law ve Kid'e bir şey yapamadı çünkü plot armor Kid ve Law'daydı. Kid şimdi Shanks'tan tek yedi çünkü artık plot armor Shanks'ın tarafında.
İleride tekrar karşılaşsalar Shanks bu sefer Killer'a bile tek atamayabilir. Aynı Kaido'nun Luffy'e tek attıktan sonra kınlara tek atamaması gibi.

Kısacası ortada bir çapsız varsa o da Oda. Senin de bunun farkında olduğuna eminim.
 
Madara ile bir ortak yanımızın olduğunu fark ettim. Güçsüzlük ikimizin de midesini bulandırıyor. Kid'i o halde görünce midem bulandı zira.
 
Law ve Kid, bir Yonko tayfasıyla karşılaşınca neyin yapılıp neyin yapılmaması gerektiğine dair güzel örnek teşkil ediyorlar.
Kaptanına güvenen adam kendine de güvenir.
Karasakalın tayfa kalp korsanlarını övüyor. Denizin içinde nasıl bu kadar güçlü olabiliyorlar diye. Augur'da Jean Beart'ın tank olmasını övüyordu. Kaptan kadar denizde olmaları da bir güven veriyor, tayfaya. Koordineli hareket etmenin ekmeğini yerler umarım. Deniz savaşında uzmanız derken büyük patlamasınlar da :d Law'da normalde kendi ederinin ve düştüğü durumunun farkında olup plan yapabilecek bi karakter. 2 dakika da Karasakal tayfasının güçlerinin analizini yapmıştı. Zekasıyla birleşince de paçayı bir şekilde yırtar diye umuyorum.

Hele hele Rockey olayına hiç değinmeyecekse hiç esir bile alıp boş yapmasın Oda.
 
Law yüzme biliyorlar diye adamlarını ne hale getirmiş. Su fırlatıp yonko tayfasının aklını alıyor. :D
Hiçbir ekstra masrafları da yok hepsi liseli gibi aynı donu giyiyor
Aklıma birden Tiç in kalp korsanlarının gemisini bastığı bölümün yorumları aklıma geldi. Özellikle Bepo nun sulong formu ile alakalı geyik yorumlar beni çok güldürmüştü :hhh:
Coca cola ayısı bomba karakter ya. Dolunayı denk getiremeyen efsane
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık