Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks'ın istihbarat takımı da bizim MİT gibi çalışıyor. Adam adadan ayrılalı 2.5 ay olmuş, Hancock'un oraya gitti, Law'a baskın yaptı, şimdi gemilerinden biri saçma sapan adasına görülmüş.

Bunların verdiği rapora bak :artiz:
 
Biri NW'nin yarısını himayesi altına almış denizci teşkilatına kafa atacak filosu var
Biri yapay meyve olayına abanmış yüzlerce belki binlerce at hırsızı var
Biri korunma denen olaydan habersiz 85 çocuk yapmış hepsi birbirinden zebellah
Biri de üç beş evsize gemi vermiş filo diye gezdiriyor.

Vay anasını
Hepsinden de kemik tayfayı çıkar, ortada güç namına bir şey kalmıyor.
 
Shanks şov. Özenmiş de çizmiş şero. Yonkou Amiral Korsan Kral falan hepsini kötü gösterdi bu bölüm. Teach Law savaşı şurada kaç bölüm oldu yeni gördük. Keza Wano şaklabanlarını da zihinler unutmadı. Velhasılı kelam çok iyi bir aksiyon bölümü oldu ama daha önce dediğim gibi Final Sagaya kadar filler çizdiğinin kanıtı oldu bu bölüm.
 
Çil yavrusu gibi dağılmışlar. Çok temiz strike atmış Shanks
Şimdi analiz edecek olursak; tayfada Shanks’ın hakisine dayanabilecek zaten Kid ve Killer harici eleman yok. Kid bütün saldırıyı alarak pert oluyor, ona eyvallah. Killer’ın ise bilinci açık durumda, sadece yara almış. Ama hakkını verelim, koca tayfaya iki attılar. Shanks baya hype aldı böylece. Teach’e de bir şeyler yazması lazım Oda’nın artık.
 
Diğerleri rakipleri hiç ciddiye almadılar Sürekli yok siz veletsiniz şusunuz busunuz. Luffynin bu zamana kadar ki tüm rakipleri Kaido hariç tabiki. Shanks'ta geleceği görüp sinirlenmese böyle olmazdı muhtemelen. Ama ciddileşince bir Yonko gücünü görmüş olduk
 
Kid mal olmasa Shanks iki dövüp gönderecekti evine büyük ihtimalle. Durduk yere adamın damarına basmış. Mabadından kaşınırsan asarım keserim çarmıha gererim adam biçerim diye ortalıkta gezersen gücünün yettiğini ezersen sana gücü yeten de böyle evveliyatını sever işte
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık