Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Meyvesiz Halleri?

Lucci' nin neyine o kadar oy alması. Lucci ile aynı tarafta olanlara bakarsak; Akainu, smoker, lucci. Burada fazlasıyla Akainu nun ağır basacağını düşünüyorum. Bir adamı meyvesi var diye amiral yapmazlar. Fizikse olarakta fazlasıyla üst seviyededir.

Bir diğer konu da Marco'nun küçümsenmesi, Herhalde millet Marco'yu zayıf, cilız gördüğü için öyle konuşuyor. Luffy, marco'dan daha fazla fiziksel gücü varmış. Adamlar yeni dünyada sadece meyveleriyle dövüşmüyorlardır. Fiziksel olarak ta dövüşüyorlar.

Bana göre en fazla fiziksel Akainu da dedim. Marco ve karasakalda da fazladır ama Akainu kadar değildir diye düşündüm.
Marco ile ilgili yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.Adamın normal de meyve yeteneği sadece savunma ve hız sağlıyor, fiziksel yetenekleriyle dövüşebilen birisi.Tamam yeteri kadar bilgi sahibi olmasak ta hakkında adam Savaş boyunca 3 amirale de kafa tutup neredeyse zarar görmedi.Bence Ace ve Lucci Kizaru'nun atacağı bir lazere bile dayanamazlar.
 
lucciye giden oyun coklugu yüzeysel olarak meyve olmadan en az güç kaybedecek kişiyle orantılı ama sonra sakinleşip işin içine hakiyi de katıp,karakterlerin meyve gücüne güvenmeden rütbe,tecrübe vb. baştan gözde canlandırılmasıyla akainuya yöneliyorlar cünkü sayılan karakterler arasında en tecrübeli ve en etkili logiaya sahip(teach her konuda oldugu gibi bunda da istisna).
akainun meyve olmadan aynı dereceye gelmesi tabiki cok zor gozukuyor hele ki kendi açısından haklı olsa da ciğeri 5 para etmez bir karakterde olduğu için senseilerinin onun ne mal olacagını tahmin ederler herhalde.tabi 2 ucu keskin bıcak aynı senseiler bu cocuk ölüm makinası olabilir diyip abanabilirlerde bu da akainuyu listenin favorisi yapar.
teachin bu derece hakili akainu karşısında listedeki diğer karakterler arasında en fazla dayanacak kişi olur muhtemelen.
 
Bende oyumu lucciye verdimde hep ayni soruyu sormuyormusunuz? her lucciye veren yorum attiginda dusuncesinide yazmis daha neyini soruyorsunuz anlamadim dedikkleriniz dogru olabilir belki ama bana gore lucci geliyor herşey dayaniklilik degil kor amiraller bile lucci ordaysa bize gerek yok diyor neyse düşüncemi belirteyim dedim
Bana göre zaten lucci shichibukai seviyesinde.Ama lucci'ye oy verenler,umarım lucci'yi akainu'dan güçlü gördüklerinin farkındadırlar.
 
Akainu'yu çok abartıyorsunuz beyler. Tamam seviyor olabilirsiniz ama objektif olmaya çalışın (havadaki balıkadama delik açmak kolay, kardeşini korumak için düşmana sırtını dönen birine de delik açmak kolay. Wb'ye delik açmaya kalkınca şamar oğlanına döndü). Aynı şey Marco için de geçerli. Mesela meyvesiz Luffy meyvesiz Marco'yu yener. Akainu'da zorlanır, başa baş gider, yine yenme ihtimali az değil. Tutmasalar Akainu'ya tek atmaya giden Garp'ın yetiştirdiği bir çocuktan bahsediyoruz. Meyvesiz Luffy'nin bile inanılmaz enerjisi var(bkz: Luffy vs Lucci), fiziksel gücü de yadsınamaz üstelik hakisi de var. Ama meyvesiz haliyle, insan fiziğinin sınırlarını zorlayan Lucci'yle kapışamaz.
Özet: Lucci
bu yorumda ciddimisin ? yani meyvesiz luffy,hani su teachin cocuk gibi yere gömüp her yerinden kan fıskırttıgı luffy,meyvesiz haliylen marcodan güclü olacak,kizarunun lazerinden bir kac tane alıp ıh demeyen marcodan :) yeni dünyada hayatta kalmayı ve busoshoku hakiyi bilmeyi bosuna gözümüzde büyütüyoruz sanırım.

abartılan akainun yedigi yumrugu yiyipte bilinci acık kalabilecek dünyada en fazla 5 adam cıkacakken,meyvesinin gücünü teach engelleyebilecek durumda oldugu halde ve yanındada tayfası ve gura guranın gücüde varken bu adamdan kactıgı için,insanların abartması normal degilmi.çünkü aslında abartan e.odanın kendisi degilmi ?

rokushiki denen seyin 4 ünü nero bile kullanıyordu,ezik franky yendi.cobynin bile soru ögrendigini,luffynin egitimi almadan kaptıgını saymıyorum bile.luccinin tek ekstrası 4000 dourikilik seytan meyvesiz bu güce sahip bedeni bunda herkez hem fikirdir.ama bu bedende bile sınırı bir g3 tabanca,üstelik meyveli zoan haliylen bilincini kaybetti,meyvesiz olsaydı büyük ihtimal ayaga bile kalkmazdı.şimdi bu adamı teachlen akainuylan,hatta meyvesiz yetenegi bizzat vurgulanmıs ace ve wbnin sag kolu yaptıgı bir adamla kıyaslamak bu karakterlere hakaret olur.

derseniz meyve gücü gittiginde en az etkilenen kim olur tmm lucci bu kabul ama iş savasa geldiginde ena azından akainu ve teachin seviyesi en güclülerin kulvarında.
 
Akainu normal halindeken Wb nin bizentosunu kafasına darbe yedi resmen banamısın demedi o darbeyi Lucci yemiş olsa ne olurdu sizce :D
 
Mesele dayanıklılıksa, Lucci'nin arkasındaki yaralar kumda oynarken olmadı. Herifin geçmişini utuyorsunuz, Luffy kadar birşeydi heralde o zamanlar. Croco-Enel-Lucci, ortak noktalarını söylememe gerek bile yok. Ayrıca Ace'in çocukluğundaki haline göre Karasakal'ı meyvesiz pataklaması gerekirdi bana göre. Ama Ace meyvesine güvenip fiziksel olarak pek geliştirmedi kendini diye düşünüyorum.. Diğerleri içinde aynı durum geçerlidir... Bu arada Mugi'nin yumruklar da su tabancası değil, küçümsemeyin kaptanı da laf arasında. Adamın damarlarında Garp'tan olma Dragon'un kanı akıyor.. Lucci, diğerlerini acil servise gönderir. Her ne kadar Akainu'yu ilahlaştırsanızda.
 
Beyler Lucci'yi Garp ve Wb ile kıyaslayalım.Adam meyvesizken 10 level falan atlıyor herhalde.Akainu ve Teach ezik kaldı yanında :D
 
Akainu'nun meyvesiz ne yaptığını gördünüz. Prof. Haki kullanan Beyaz Sakal'dan tek yedi. Prof. Haki kullanan Shanks'e sesi çıkmadı..:) Meyvesiz Akainu'dan bir nane olmaz. Yani Akainu meyvesiyle adam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık