Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1078: Kaçış Sınırı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 67 45.6%
  • Orta

    Kullanılan: 46 31.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 23.1%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin ilerleyişi hakkında çok şikayetim yok ancak son arc zincirleme zaman kaybı olaylardan oluşuyor. Hasır Şapka'lar adada kalabilsin diye türlü saçmalıklar okuyoruz. Adada bir sürü pacifista, seraphimler ve üstüne donanma geliyor. Altından nasıl kalkacaksın merak ediyorum Soda. Ayrıca bu sefer Shanks da yok, Hasır Şapka Korsanlarının filosunun buradan haberi olması da çok saçma olur.
 
Devrimciler bu arcta girmezse olaya yazık kafana Soda. Anlatıcının dediklerine bakarsak Kizaru ve Kadim nalları dikecek gibi.
Satürn’ün tırnağı kırılsa Kizaru’yu hükümet harcar gibime geliyor…Öte yandan Akainu, Kizaru konusunda çok dikkatli davranan birisi.Yani Kizaru’yu ateşe atacak bir icraatte bulunmaz.

Bana kalırsa Luffy’ler timeskip sonrası ilk yenilgilerini alacaklar.
 
Kizaru yetmiyor muydu da Satürn de gitti. Satürnün amacı ne acaba. Amaç yok etmekse kizaru yeterli. Seraphimler de var. Satürn bilgi için geldi muhtemelen.
 
Luffyi geçtim Nika var Nika . Adam 800 yıldır beklenen adam . Kralı gelsin bu saatten sonra kaderine razı olup önünde diz çökecek .

adam resmen dünyayı değiştirecek kehanetin baş rolü .

İmu gelse anca durumu değiştirir .

bir şekilde 2 tarafta kaybetmeden olayın yönü başka yere evrilecek. Şayet dragon uzun uzun bakacak bir yer keşfetmediyse buraya gelmesi lazım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık