Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1078 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
York nereden baksan 6 7 metre boyunda vardır, shaka arkasından york geldiği halde onu faketmemişse yazık kafasına cidden.
 
Onu yaparken de bilgisini almaları lazımdı. Bilmemeleri, hiç haberdar olmamaları zırva.
Bir meyve gücüne bakar. Zaten vegalardan birisi çok büyük bir hata yaptık dedi. Muhtemelen bu senkronize işini takip eden kişi de york. Bu görevi ona verdiler. O da istediği gibi manipule edebiliyor olabilir. Otomatik senkronize yok gibi gözüküyor.
 
Kutsal Ejder mi olmak istiyor? Hükumete güvenmiş ve sırf bu yüzden mi ispiyonlamış Vegapunk'ı? Benden salak çıktı bu York. Çokbilmiş adasında her şey olup bittikten sonra Saturn York'u alıp, Aziz Carlos'a oyuncak olarak hediye eder büyük ihtimalle.
 
Son düzenleme:
Narrator states that tomorrow the result of this event(what happened at Egghead) will shake the entire world.

Biz sarsılmadık ama. Burada anlatanin kendi de spo veriyor gibi konusmus. Dünya'yi ancak şöyle sarsar ki beklenen de o. Kizaru, Saturn onlarca gemiyle gelir ki geliyor. Seraphimler ve cp bile varken tayfa, vegapunk ve çakmalariyla ayrilir ve arada tayfa üyesi gibi calisan morgans haberi basar. Enies lobby'nin büyük versiyonu gibi ama bu denizcilerin itibarina saglam darbe vurur. Hele zoro ve sanji'nin kizaru'ya ayar verdigi bi sahne olursa o zaman tamamdir işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık