Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Çocukken Yaptığımız Yaramazlıklar

Boyle Konular Forumda Olmali mi ?

  • Evet, hem egleniyoruz , guluyoruz.

    Kullanılan: 54 81.8%
  • Hayir, Ne Gerek var

    Kullanılan: 12 18.2%

  • Kullanılan toplam oy
    66
Her seyi cok net hatirliyorum o yasima ragmen aradan o kadar yil gecti. Demek ki insan bu kadar buyuk malligi unutamiyor. İşin komik tarafı... boncugu gorur gormez gozumun icine attim... hic beklemeden... acayip bir olay... kskskksksks
İyi ki boncuklu tabanca trendinden etkilenmişsin o dönem su tabancasına denk geleydin gözüne çeşme sokan çocuğu hastaneye kaldırdılarla son bulurdu o gün
 
Düşününce baya yaramazmışım la. Okul camından çatapat kız kaçıran atmaktan tut kırdığım camlara kadar özellikle okulda baya yaramazdım. Evde annem şapalağı vurduğu için yapamazdım okuldaki kadar ama gene de pek durmazdım. Bir sürü stickerı alırdım oraya buraya yapıştırırdım elimde boya kalemiyle özellikle o çok fenaydı.
 
Torpil kız kaçıran falan patlatıp kendimizce eğlenirken daha fazla ses çıkarma niyetiyle boyacı iskelesinin boşlukarının içine aynı anda 4 adet torpil koyup ateşledik, beklemediğim bir etki yapıp tüm mahalleyi ayağa kaldırdık sokaklara çıkanlar, bütün balkonlar insan doldu ''noldu lan acaba diye'' polisi çağırmışlar tabi birşey bulamadılar(Niye ortaya çıkıp ben yaptım diyeyim.) Benim kulaklar da 3 gün civarı yarım yamalak duydu zaten. Bir dahada torpil vb patlatmadım zirvede bırakmak lazım.
 
Son düzenleme:
Bir dönem hırsız gibi araba kapıları açmayı dener açılan kapı olursa kapısını zevkine aç kapa yapardık. Ben bunu hep izledim muhafazakar kimliğin böylesine bir aksiyondan rahatsız olmuştu ama bir gün şeytan dürttü. Mahalledeki en boktan arabanın dibine gittim kimsecikler yoktu hayvan gibi asıldım kapıya açılsın diye resmen şeytan bile şoka girmiştir o an bu kadarını ben de beklemezdim demiştir anasını satayım. Tam bunu yaptığım anda arabanın sahibi denk geldi acıyan bir yüz ifadesiyle baktı bana "aferin oğlum devam et böyle devam" dedi. Yemin ederim utanç yürüyüşü yaptırılan cerseiden beter utandım bir hafta etkisi geçmedi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık