Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Çocukken Yaptığımız Yaramazlıklar

Boyle Konular Forumda Olmali mi ?

  • Evet, hem egleniyoruz , guluyoruz.

    Kullanılan: 54 81.8%
  • Hayir, Ne Gerek var

    Kullanılan: 12 18.2%

  • Kullanılan toplam oy
    66
Bizim mahallede top oynanan boşbir arsa vardı orayı yakmıştım, elemanın teki kibrit verince dayanamadım tabii :)
 
Evdeki 4 sandalyeyi kullanıp her tarafını battaniye, eşarplarla, mandal yardımıyla tutturarak ev haline getirmek tüm oturma odayı kaplardı içinde oynardım.

Birde benim kardeş gibi olduğum 4,5 kuzenle anneannemin evinde mandallarla silah yapardık silahlar mandal fırlatıyordu bildiğin doğal nörf silahı, ağzımızdan ses çıkarmıyorduk yani shsh ben Mandal kabını da kafama geçirip kask yapıyordum. Düşündüm de çok güzel çocukluk geçirmişim. Bütün odalar mandal olurdu ama çok eğlenceliydi.
Aynı kuzen gurubuyla anneannemin evinin balkonundan aşağı kekoların kafasına tükürürdük evde sorun çıkardı shsh

Bombardıman diye bir şey uydurmuştuk. Bir kibritle bütün 10 paketi ateşe verirdik çok fena alev çıkardı shshs
 
Bir tane daha anlatayım hortlamışken.
8-10 yaşımdayken falan, kibritle yeni bir numara öğrenmiştim; baş parmakla yanan kibrit fırlatma numarası. Ateşle oynamayı da çok severim. Öğrendiğimden beri Ace gibi ateş atıyordum etrafa, Ace gibi de salaktım tabi ki. Ana caddedeki bir oto galerinin önündeki palmiye ağaçları budanmıştı ve koca yaprakları dibine biriktirilmişti, o mevsimde şehrin her yerinde olduğu gibi. Ben de sağa sola ateş bükücü gibi ateş fırlatırken denk geldim bunlara ve iyi hedef ehehe diye bu güneşte hemencecik kuruyan ve çok hızlı tutuşan yapraklara bi "hiken" attım. Sonra hiç umursamayıp yürüdüm ve caddenin epey ilerisine gittikten sonra arkama baktığımda, devasa ateş dilleri kaldırımın içlerinden yolun ortasına kadar uzanıyordu. Çevredeki insanlar panikle ateşe bir şeyler döküyorlardı. Görüntü epey hoşuma gitmişti, durup biraz izlemiştim. Sonra da yoluma devam etmiştim. Birkaç gün sonra oradan tekrar geçtim görmek için. Palmiyenin gövdesi neredeyse yarısına kadar kararmış, çevresindeki çimler yanıp sararmış, kaldırım taşlarında karartılar vardı. Ateş hiçbir yere sıçramadan söndürmüşler neyse ki. Ağaç da kararmak ve kabuğunun kısmen yanması dışında bir zarar görmemişti. Sonrasında ağaç için epey üzülmüştüm ama.
 
Evin balkonundan dışarıya atlamıştım bir kaç kere.Niye atladığımı hiç hatırlamıyorum. Küçüktüm o aralar. Neyseki 1.Katta oturduğumuz için ciddi bi yaralanma falan olmadı.

Camide arkadaşlar ile dövüşür caminin üst katından atlardım. Her atladığımda canım hayvan gibi yanmasına rağmen genede atlamaktan vazgeçmezdim

Sokak köpeklerini kışkırtıp sonra da ölümüne kaçardım.

Telefon ile yabancı numaraları arar trollerdik. Zamanında zevkli olsa da şu an çok saygısızca bir şey olduğunu biliyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık