Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hukukçular daha iyi bilir tabi ama üst mahkemeden döner o kararlar diye düşünüyorum ben.Çünkü taraftarın tezahüratında küfür,tehdit ve hakaret yoktu, bu yüzden 6222'den dolayı ceza alması çok saçma.
Soruşturma açılmış ondan maça girmelerine tedbir konulmuş. Henüz mahkemeye gitmiş bir şey de yok yani bildiğim kadarıyla.
 
Talisca, bu sefer de GS taraftarına karşı oynamış. Menajer oyunlarıyla adını GS'le geçirtip kendi kulübüyle maaş yükseltme konusunda görüşme yapmış. Bu adamın işi gücü para anasını satayım daha çok kazansın ama bu ne kardeşim. Bir BJK oynar bir GS oynar. Belki de hiç suçu yoktur menajer oyunu vardır arada artık diyecek bir şey bulamıyorum.
 
O değil bu paranın kaynağı ne? Benim en çok merak ettiğim bu. Bildiğim kadarıyla bu kulüp 4 yıldır kupa alamıyor. Öyle aman aman ekonomik olarak da başarısı yok her sene de min 15-20m avro da transfere harcıyor. Gidip 58 milyon avro nasıl verebiliyor, anlayabilmiş değilim. Aynısı Beşiktaş ve FB içinde geçerli. Ama son dönemler GS'nin transferleri çok akıl mantık işi değil. Bunlar FFP'yi nasıl aşacaklar en çok merak ettiğim diğer konu da bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık