Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç taraftarını ve kültürünü satmıştır. Mevzu çok kişiyi savunmak olmadı hiç bir zaman. Doğrunun yanında yer alması lazım. Ali Koç benim için bitmiştir. Başında iken Fenerbahçeye 1 kuruş kazandirmam
Neyse bu işin içinden çıkılmaz, buradan sonra da dönmez. Bakalım ne olacak...

Aziz Yıldırım aksini söylediği zaman onu da desteklemişsindir sen.
Aziz Yıldırım daha farklı biriydi ama kendi taraftarina karşı söylemleri onu bitirdi. Sen olayları yine farklı yerlere çekme peşine düşmüşsün...
 
Yönetim karışamaz ama takımın doğrudan bunun bir parçası olmasını da bekleyemez. Dediğim gibi ben taraftarı ne kadar haklı görsem de senin karşı görüşte olan, siyaset işine girince farklı partileri destekleyen taraftarın da var. Takımın genel olarak bir sorunu varsa ki vardı yönetim ile zaten gerekli tepki 1 ay oldu olmadı verildi.

Yoksa pek çok kişi zaten tepki gösteriyor. Dün mesela gördüğüm tepkiler vardı BJK maçında, fakat bazıları da tam tersi siyasi düşüncede olarak farklı şeyler söylediler Twitter da. Fakat bu aynı takımın sanki bölünmüş taraftar grupları gibiydi. Oysa "Futbol birleştiricidir" diyoruz. Din, dil, ırk vb farketmez, siyasi parti desteklemez bir takım. Sen "Taraftar arkasında durmuyor" diyebilirsin ama senin bu düşüncede 100 taraftarın varsa diğer partiyi destekleyen de 50 taraftarın vardır en az. Kimin arkasında dursun bu takım?

Yav croc, açıklama yapmayacaksın. Taraftar der diyeceksin bitti gitti. Yok şu görüşte de var, bu görüşte de var. Re re rö rö bunlar. Siyasi parti sloganı da atılmadı, desteklemez etmez vs. diyorsun bana. Atatürk büstü koymakla duruş sergilenmiyor geçiniz. İstifa edecek o yönetim.
 
Bu açıklamanın rrrrrr olmasını geçtim kulüp kültürüne de aykırı ve ters. Ali Koç'un ve yönetimin tez zamanda istifasını bekliyorum.

Kulüp tüzel kişiliği istifa mı yazdı da taraf tutamaz vs. diyorsun ayrıca? Tribünden çıkan sese yönetim karışmaz, karışamaz.
Ali Koç da Çebi de kendi taraftarlarına fareler, satılmış diyenleri onaylamış oldu. Taraftarın değil, hükümetin yanındalar. Savunmaya çalışmanın anlamı yok cidden.

Bir an önce umarım giderler.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık