Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sen ne diyorsun Allah aşkına ya?
Şu an olan olayları hiç bilmediğini farz ederek cevap vereyim. Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları hükümeti istifaya davet etti. Devlet Bahçeli maçların seyircisiz oynanmasını istedi. Ve TFF bunu kulüpler birliğine iletecek. Ayrıca bir çok takım bunun yanlış olduğunu belirten mesaj attı. Devlet Bahçeli 2 twit atana kadar kimsenin sesi soluğu çıkmıyordu. Adam ne derse yaptırıyor.
 
Savunulacak bir yanı yok. Taraftarın yanında duramayan istifa etsin.
Savunmuyorum, olanı söylüyorum. Bir takım dümdüz siyaset de taraf tutamaz. Yoksa pek çok kişi memnun değil bu durumdan. Bunu dile getirebilirsin ama başkası adına konuşmak çok farklı bir şey.

Çünkü senin hemen hemen her partiden taraftar grubun var.

Sohbet odasında eskiden Saran ile kulüpte çalışmış bir kadın söyledi “sizin gördüğünüz gibi değil” tarzında , benim bir bilgim yok. Fikrimi sorarsan da sana katılırım diye düşünüyorum.
Sohbet odalarında konuşulanların gram önemi yok. Çünkü bir kanıt olay yok, söylenti üzerine giden şeyler.

Yani daha 1 ay oldu olmadı Ali Koç'un ne dediğini gördük. Fakat bu noktada söylemesi gereken olaylar elinde vardı ve söyledi. Şu noktada ise taraftar gruplarının hareketleri var. Bana kalırsa da bir noktada gayet haklı tepkiler görüyorlar, fakat bir takım olarak gruplara katkı vermek zor. Çünkü dediğim gibi senin hemen hemen her partiden taraftar grubun, destekçin var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık