Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berlin çok iyi bu sene.Kupayı alma şansları bile var.Aralarında en kolay rakipler Leverkusen,Sevilla ve Rennes-Shaktar maçı galibi bence.Fener yenebilir bu takımları ama diğerleri harbiden zor.
Leverkusen Xabi geldiğinden beri fena gitmiyor diye biliyorum. Sevilla gelmesin ama Real Cl'de neyse Sevilla Uefa'da o. :S Shaktar geçti. Shaktar'ı eleme şansımız diğerlerinden daha yüksek.
 
Leverkusen Xabi geldiğinden beri fena gitmiyor diye biliyorum. Sevilla gelmesin ama Real Cl'de neyse Sevilla Uefa'da o. :S Shaktar geçti. Shaktar'ı eleme şansımız diğerlerinden daha yüksek.
Sevilla son haftalarda formunu yükseltti ama bu sene baya kötüler.Bu seviyeyi çok iyi oynasalarda Fener eleyibilir bence.Ama en temizi Shaktar gelmesi dediğin gibi.Umarım baba takımlardan gelmezde Fener geçer turu.
 
Önümüzdeki üç ülkenin de takımı kalmamış oldu böylece.

Biraz kura şansı lazım. Sivas'tan pek umudum yok ama Fenerbahçe ve Başakşehir yarı final görseler keşke en az, 2.400 puan gelmiş olur. 1 maç galibiyet ya da 2 maç beraberlikle hesaplarıyla bu. Avusturya ile 0.100 puan kalmış oluyor bu hesapta. Ekstra bir beraberlik ilk 20a atar bizi.

Gelecek sezon GSnin güzel kadrosu bir şeyler yapacaktır diye tahmin ediyorum. Eğer ilk üçten Fenerbahçe ve Beşiktaş da giderse çok daha iyi sonuçlar alırız. Şenol Güneşin Avrupa karnesi güzel sonuçta. Konferans ligi gibi görece basit bir ligde daha başarılı sonuçlar alabilir. GS de Şampiyonlar yolundan gideceği için daha kolay bir rotası olacak. Fenerbahçe'nin de kadrosu güzel.
 
Hakem Lahoz.Taş gibi hakem.Sadece baselin sertliğini cezalandirmadı.Sertlik dediğim Kiev kadar da değil he.Kritik kararlar zaten VARdan döndü.Ts topu içeri sokalabilseydi kimse hakemin h sini konuşmazdı bile.
Maçın özetini izledim. Özette bir tek sarı kartı es geçmiş. 2. penaltı iptalı doğru. 1. penaltı sorgulanır. Yalnız dediğim gibi Trabzonsporlu topçular eşek. Yani en az 6-7 tane %90'lık gol olacak pozisyon var. E atamıyorsan da böyle oluyor işte.
@Teach Guduriç şov yaptı :D
Son 6 dakikayı izledim. Orada da güzel oynadı. Küçük maçların büyük basketbolcusu.
 
Hakemlik hiçbir şey yok. Ev sahibine sertlik müsamahası gösterdi sadece. Zaten bizi doğramış olsa da umrumda olmazdı. Bir sonraki maçta perişan olacaktık yine bu anlayışla. Oyunculara da suç bulmuyorum yetenekleri ölçüsünde oynayabilecekleri oyunu oynamaya çalıştı adamlar.

Bir kere altı üstü bir sıfır avantajla geldiğin deplasmanda tek kontra tehdidin trezeguet olduğu halde doğucan Siopis ikilisi ile maça çıkıyorsan zaten en başta rakibin istediğini yapmışsın demektir. Çünkü böyle bir kurguda sadece baskı yersin. İkinci yarı ömür ortaya geçti ve olması gereken hamle de buydu. Üstünlük kurduk ciddi bir süre gol de bulduk sayılmasa bile. Sonra gene aklına ne geldiyse gitti ömürü çıkardı bardhi girdi. Yusuf'u da aldı ki o hamle gelince aha da dedim buraya kadarmış. Bu risk almak falan değil. Bu beni kovun demek. Aynı şeyi bir defa iki defa değil yüz defa yapıp hiç sonuç almıyorsun ve yüz birinci kere tekrar yapıyorsun.

Kaldı ki olduğu gibi devam etsek gol bulacağımız kesin gibiydi. Çünkü kötü bir takım vardı karşımızda. Zannediyorum ki yapılanma içindeler ve birkaç seneye sağlam bir takım olacaklar ama şu an çok kolay lokmaydı bu takım. Kopenhag da aynı şekil becerisi son derece düşük bir takımdı. Ve biz sırf bu aptalca tercihler yüzünden üç kupadan da elendik ve her birine aynı bahaneler kullanıldı. Konferans ligi bu boktan senenin tek tesellisi olabilirdi ama o da elinin tersiyle itildi. Evet bu takım geçen seneki kadar iyi bir takım değil ama her gelene de arkasını dönecek bir takım da değil.

Yönetim hocanın tavır yaptığı sıralarda net bir duruş sergilemediği - karar ne olursa olsun - için şu an bu haldeyiz. Üç kulvarda gidildiği halde kadro kötü bahanesine sığınıp bu seneyi görmezden gelin imajı verdiler sessiz kalarak. Ahmet Ağaoğlu'nun içinin içini yediğine eminim ama eli kolu bağlı durumda. Aday olmayacağına da eminim çünkü iyice sindirildi artık. Tırnağıyla kazıyarak geçen sene başına kadar getirdiği takım en başa döndü mali açıdan. Gs gibi bir anda inanılmaz takım da kuramayacağımıza göre on sene daha zulüm dolu günler bizi bekliyor demektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık