Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Poneglifi bırakıp gitseydi bu seferde korkak, o kadar ilerledi pes etti falan diye laf edilecekti.
Tabi orası öyle. Kidden kaçmasını bekleyemezsin ama bu seride bu akılsızlığı çok insan yaptığı için ben pek matah bir şey göremiyorum bunda. Croco'da gidip Wb'ye atar gider yapıyordu mesela :D
 
Seraphim olayına da çok takılmamak lazım. Arc sonu dövüşü olsa biraz ciddileşip yenerler. Ama arc ortasında çok yorulmamalılar. Belki seraphimleri Lucci ve Kaku'ya bırakıp, Aziz ve Kizaru ile dövüşmeye geçerler. Enerjilerini oraya saklamaları lazım. Arc sonu dövüşü bu ikisiyle olacak.
 
Bize şu ana kadar donanma gösterildi bunun kara ve hava kuvvetleri de vardır muhakkak. Yani sadece amiraller olmaz herhalde. Tüm General, Korgeneral, Orgeneral de vardır herhalde. Böylesi bir savaşta onlarda gelir. Donanmanın zaten en büyük gücü birlik olmaları. Korsanlar hep birbirinden bağımsızlar. Amirallerin dışında çok güçlü koramirallerde var. Dünya Hükümeti oluşumunun altında CP istihbarat birimi ve donanma dışında başka birimlerde vardır. Zaten o koca krallığı yıkan şey her neyse artık zaten yeterince güçlü bir şey. Bunun dışında ellerinde büyük savaş gücü olarak Akainu, Kuzan, Kizaru, Fujitora ve Ryokugyu dışında Garp ve Sengoku var. Gorosei ne seviye belirsiz halen. En önemlisi İmu ne seviye bunu bilmiyoruz. Ellerinde bir de antik silahlardan biri bile olsa bunlar yeterince büyük bir güç olur. Olurda Seraphim'lerin kontrolünü de ele geçirirlerse çok kan akar.

İster misiniz bu zamana kadar çok az kişinin öldüğü serinin bu son savaşı kan gölüne dönsün ve serideki yüzlerce karakter burada ölsün?
İsteriz de o iş biraz zor. Eski toprakları belki öldürür. Onun harici biraz zor olur , adam karakter öldürmeme özürlü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık