Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çokbilmiş adasına çok sayıda gemi geliyor da kim var bu gemilerin içinde? Akainu, daha bot bağlamayı bilmeyen erleri yem etmiyordur umarım bizimkilere. Hem ayrıca o kadar gemi dolusu asker geliyor, bizimkiler bir şekilde sıvışamaz umarım adadan. Sağlam bir savaş bekliyorum ama Kuma kendini imha etti kutsal topraklarda, geri dönün emri de verilebilir. Belli olmaz.

Bir de devrim ordusunun, bu kadar büyük bir operasyondan haberi vardır. Shanks bile harekete geçmişken, sizin de manzara izlemeyi bırakıp harekete geçme zamanınız gelmedi mi sayın Dragon?
 
Ya Shanks yonko. Bu adam Kid ve ya Luffy gibi yeni yetme değil. Bu iki adam gidip Bm'nin adasından yol ponesi çalıyor. Shanks mı alamayacak. :D

Shanks büyük kolpacı. Yol ponelerine sahip olup Nika'yı beklese anlarım ama adam gidip Kid'e sal şu kitabeleri diyor şimdie kadar kitabesi bile yokmuş. Ne hikmetse Kaido ve Bm düşünce aklına geliyor One Piece ve kitabeler :D
Adam garantici usta. Teach gibi Wano sonrası bir rotada beklemiş o da. Kehanetle derdi yok. Ayrıca One Piece'i almak isteyen bunun için bir uğraş sergiler. Bak Roger'a salt hakiyle neler yapmış. Nika falanda beklememiş. Paşalar gibi almış kitabeleri. Bm'nin adaya girip o da gizlice alıp çıkmış. One Piece'i kafasına koymuş ve almış.

Ne kehanetmiş. Nika ortaya çıkınca mı bulunuyor bu One Piece. Bak Teach'e o da paşalar gibi planını yapmış. Kimse ona Nika'yı bekliyor demiyor ki onun bu hareketi yapmasını mantıklı bulursun. Buralara hep plan yaparak geldi. Shanks ise garantici çıktı. O da işini kolay yoldan yapmak istemiş.
Roger kehaneti başından beri mi biliyordu yoksa son adada mı öğrendi? Son adada öğrendiyse Shanks ya varabildiği yere kadar öğrendiğiyle kaldı ya da Roger'in ona anlattığı kadarıyla biliyor. Oden bile gelecekte güçlü korsanlar çıkacağını biliyor.

İşini garantiye almak yani garanticilik denilebilir buna evet. Kaos ortamında güçlü haliyle elinde kitabe olanlardan yol haritasını toplamak en kolayı. Burada da iki ihtimal ortaya çıkıyor, ya kendisinin joy boy olduğunu düşünüyor ya da joy boy ortaya çıkınca mümkün mertebe rakiplerinin elinden kitabeleri alıyor. Adam istese Teach'i MF'de ve yeni dünyada paket ederdi ama ona da ilişmedi. Seri başında kafasına içki döken adamı bile umursamadı, karakteri hakkında çok şey söylenebilir. Türetilecek şeyler sevip sevmemene kalmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık