Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahneye gel dorry, broggy var ve shanks ile tayfasi karşıda ise hurdacı. Kolsuzların savaşi (battle of sleeveless) geliyor desene. Diger taraftan law vs. BB kurnazlarin savaşi da devam ediyor ve ne olacagi belli degil.

Uzun zamandir luffy vs. BB beklesemde öncesinde shanks vs. BB olacagi ve shanks'in BB'nin elinde inecegi tahmininde bulundum. Hala da öyle. Vegapunk arc bitene kadar bu 2 vs. muhtemelen bitecek belkide. Ne olacagi muamma ama law'da ve hurdacı'da zor durumda gibi. Tayfalarinda luffy'deki gibi saglam adamlar yok. Sonuçlara göre op'un ilerleyisi degisecek. 2'si inerse de inerse shanks vs. BB tahminim daha da güçlenecek gibi.

Diger taraftan luffy'nin beni yenemezsin demesi iyiydi. lucci'de havliyo sanki ne yapacak. Kaku baştan kabullenmis. Bu halde yenerlerse problem degil ama seraphim bu kadar zayıf olmayabilir. Gerçi şuan luffy h.haki kullaniyor mu o da muamma. Her halukarda g5'e dayanabileceklerini sanmiyorum.

Vegapunk'in phone'lerle ilgili calismasini ilk defa duyduk. Şuanki durum hükümetle ilgili gibi dursada kizaru ve Saturn gelene kadar netlesmecek gibi. Diger taraftan 100 gemi nedir :) Sonunda ciddiye aliyorlar gibi luffy'leri. Bu arc kaido'dan daha zorlu geçebilir hissi henüz vermedi ama fena degil gibi. Tayfanın aldigi power'larin diger versiyonlarini görecegimiz bölümler geliyor gibi.

En ilginç sahne heralde şey olurdu. Kizaru ve Saturn adaya gelir. Sonrasinda seraphimlerin olayi arkasinda onun oldugu anlasilir. Saturn cp'yide bitirmek istemistir. Sonra Saturn cp0'ya yüzsüz gibi sanki birsey olmamis gibi luffy'leri bitirme emri de verir. Bunu duyan lucci, kaku ve digerlerinin ne yapacagini görmek cidden enteresan olurdu :)
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık