Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi hikaye gidişatı hiç hoşuma gitmedi. Shanks - Kid olayında heyecanlanmıyorum. Shanks ne kadar popüler hepimiz biliyoruz. Kid 'de Luffy'nin yeni nesildeki yancısı olacak. Bu ikiliden ittifak çıkar , bunlar Luffy'ye yardım edecek ekiplerden biriler. Burada sorun yok.

Diğerleri Yonkou ile kapışırken Luffy seraphimle savaşıyor lafını da kızgınlığınıza veriyorum gençler. Kid- Shanks müttefik dahi olabilirler. Hadi savaştılar diyelim ,Law ile de Karasakal savaşıyor da Luffy'nin final rakibi değil ki bu seraphimler. Luffy vs Gorosei olacak üstüne de Kizaru geliyor. Bizimki hala 1 adım önde merak etmeyin. Bizim işimiz daha zor anlayacağınız. Diğerleri bizim tayfanın getir götürünü yapar anca, müttefik ekipler olduğu için son sagada hepsini işliyor işte.

Benim aklımın almadığı tek olay, bu kadar müttefik olacak ama devlet tarafında elde tutulur eksikliğin göze çarpması. Bu gorosei amcalar Yonkou üstü çıkacak herhalde başka türlü aklım almıyor. Biran önce aksiyona girselerde seviyesini görsek Saturn amcamızın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık