Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Liyakatın olmadığı yerde bunun gibi İlahiyat mezunları çok.

Afad Afetlere Müdahale genel müdürü İsmail Palakoğlu mesela.
 
Ya kardeşim atayiz bilgili bir mimar atanacağına dindar olsun en azından dua eder. :artiz:
Bir de bu adamın o koltukta ne işi var deyince, "Siz İslam düşmanısınız hüü." diye yaygara koparıyorlar. İlahiyat ya da İmam Hatip mezunu olanlar ekseriyetle bürokraside yer edinmek, edinemediklerinde de devleti din düşmanlığıyla suçlama eğlimindeler. Yav bürokrat olmak istiyoridiysen, o alanda eğitim alaydın. Bir mühendis ya da bir Turizim Meslek mezunu "Beni bürokrat yapmıyorlar hüüü." diyor mu mesela? Ben duymadım. Bu durumu da adam yetkin değil ondan istemiyoruz diye anlatamıyorsun da zira adamlar takmış kafaya "Müslüman diye, namazında niyazında diye istemiyorsunuz." diye. Sen litakatsizliğe karşı çıkınca din düşmanı oluyorsun falan.
 
bana mantıklı geldi, space x zaten uzaya ticari olarak daha ucuza malzeme gönderiyor, uydu gönderiyoruz hacım deyip milyonlarca ağırlıkta tungsten değil de belki de daha ucuza bongsten gönderdi nerden bileceksin ki? yok sismik dalgalanmalarmış falan önceden uyarmışlar falan net şekilde bu ülkenin şahlanmasını istemiyorlar
Cahil cahil konuşma starlinklerin içi hep tunsten dolu. Vakti zamanı geldiğinde yağmur gibi indirecek adam
 
Akıllanmamaları normal çünkü büyük bir zarar görmediler.Sonuçta yaptıkları hiçbir şeyin sorumluluğunu üstlenmeyip hep bahane uydurdular.Asıl halk akıllandı mı yoksa aynı hatadan devam mı edilecek o önemli.Pek ümidim yok ama onu da göreceğiz bakalım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık