Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1075 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu vegapunklardan biri senkronizasyonu engelleyecek birşey icat etmiş olabilir.Yada senkronize oluyormuş gibi gösterip bazı şeyleri diğerlerinden saklamıştır.Hepsi vegapunk sonuçta , hepsi dahi (güya).
 
Benzer durumda Stussy "dur" emri veremedi. Onlardan daha üst konumda olan Vegapunk emir vererek durdurdu. Bu mantıkla saldırı emrini Saturn vermiş olmalı, başka bir açıklaması yok.
Sanırım üst seviye saldırı durdurma emrine sahip. Aynı seviye ise saldırı emri verebilir ama durduramaz. Vegapunklardan birisi dur deyip luccinin emrini durdurdu. Daha sonra bir vegapunk saldırttı. Bu yeni emir oldu. Aynı rütbede başka vegapunk dur diye emir veremez. Durdurma yetkisi şuan Satürnde. O dur demeden emri değiştirelemez galiba. Veya en son emri kim verdiyse hakimiyet onda. O durdurabilir.
 
hiç sevmiyorum bu tarz şeyleri ne lucci'yi ne kaku'yu gram sevmem, açıkçası sevilecek bir yanları olduğunu da düşünmüyorum ama en azından sözde hükümet köpeği imajını verdiğin insanları ana karakterin müttefiği yapma, Oda çok seviyor böyle herkesin el ele tutuşup birlik içerisinde savaşmasını ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık