Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Devlet Bahçeli olmasa belki AKP iktidarının ömrü daha kısa olurdu ama bunların oyunu geçecek kimse olamazdı güçlü oldukları zamanda. Nasıl muhalefet yapılırsa yapılsın Tayyip Erdoğan en çok oyu alacak kişiydi her zaman için.
 
AKP 20 yıllık iktidar partisi ve son 10 senedir sıfır karşı koymayla ülkeyi yönetiyorlar. İstedikleri her şeyi yapabilecek bir siyasi konumdalar. Dolayısıyla eleştirilerin odak noktaları AKP olacaktır. Sonuçta Lütfü Savaş'ın ruhsat verdiği evleri denetlemek de hükümete ait bir görev.

Aynı Lütfü Savaş bunu da demiş;

Lütfü Savaş Akp'deyken veriyor zaten onları. Sonrasında da iletişime geçtim Hatay için ama dönülmedi diye ekliyor. O döneme kadar ki hesap dökümü incelensin, sorgulansın ve partiden atılsın diyoruz. Daha ne bekliyor insanlar.
 
Hacı ben bu mevzuyu çok takip edememiştim. Nasıl oldu o Suri olayı? Kız yurduna erkekleri mi yerleştirmişler nasıl yemişler o haltı?
Evet tam olarak öyle oldu. Görüntüler ve yurttaki kızların şikayetleri var bir sürü. Kilitli dolapları kırıp özel eşyaları pij etmişler, tacizlerde bulunmuşlar, korkudan oda kapısının önüne set çekip elinde bıçakla geceyi geçirenler... Olmuş baya bir şey. Twitter'dan Mersin diye arat çıkar hepsi.
 
Chp'li değilim? Tamam dostum, 20 senelik tahakküm altında kalan insanlar senin minik kalbin memnun olsun diye taraflı yorum atmamaya çalışırlar. İnsanlar neden bu kadar radikalleştiler, neden bu kadar öfkeliler demek yerine yazdıklarına bak.

Ne yaşadın kısmına gelirsek; Akp'yle yaşadık canım benim. Senin sosyal alanında büyük değişimler, baskılar olmamış olabilir. Zamanında 28 şubatı yaşayanlar insanlar gibi biz laik kesimde baskılandık.

Bak bunu da sert eleştirmiyorsun dediğin için atıyorum. Lütfen bana artık hesap falan sorma. Direkt karşımdakini muhattap alarak diyeceğimi diyorum ben.

Herkes bir şeyler yaşıyor o zaman herkes haklı. Diğeri de biz de böyle baskılar yaşadık diyor. Sen korkma benim minik kalbim o kadar kolay zarar almaz. Tarafsız yorum yapılamıyorsa zaten konuşulanların bir anlamı yok. Herkes stresini atsın burada istediği gibi haykırarak.
 
2015'te koalisyon kurabilirdi CHP ile. Bahçeli'ye başbakanlık koltuğu teklif edilmişti.
Evet, o sebeple söyledim zaten. Ama CB adaylığı da bambaşka mevzu. Erdoğan parti üzeri bir adam tek kişi olarak bir seçimde zaten AKP'nin potansiyelinden fazla oyu vardı. Olayı kötü muhalefete indirgemek saçma. Seçmen profili belli zaten bizde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık