Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

bunlar bizde niye yok bunların gerçek vatan sahibimi
Sözde sahibi olması gereken vatandaş çadır bulsa şükredecek durumdayken diğer tarafta tatilci gibi takılan sözde depremzedelerin yerleştirildikleri Kyk'da iki dakika hayvanlık yapmadan duramayıp hemen yedikleri kaba zıçmalarını ve kendilerine insanlık olsun diye yemek servisi yapan kızları taciz etmelerini izledik. Bu durumda sana sunulmayan imkanın hiç birr şeyi hak etmeyen onlara sunulması ayrımcılık yok manasına mı gelir yoksa ayrımcılığın kralının olduğu manasına mı?
 
Kendi başlarının çaresine baksınlar demişler.
Sorumluluk almıyorlar her zaman ki gibi. Dostum İdlib veya Avrupa'ya gönder. Ev vermeni beklemiyoruz zaten burada, hatta kendi vatandaşına vermiyorsan verme de... Fakat orada durdukları zaman sorunlar olacak işte. Bir kısmının gitmesi gerekiyor. Barınamayacaksanız burada duracaksınız demek orada olacakların sorumlusu olacağız demek. Umarım şaşırtırsınız ve asayiş sağlanır orada.
 
Aynen kardeşim. Kesinlikle senden lüks yaşıyorlar. Suriye rejimine başvur, vatandaşlık al. Sonra gel buraya sana paşalar gibi bakacağız. Te allam.
Düzensiz göçün problem yarattığını niye kabul etmiyorsun ki, biz de Avrupa gibi yapacaktık göç işini, iyisi bize kötüsü orada, ben demiyorum ki hepsi kötü, ama sen ülkene ne aldığını bilmiyorsun, ben milliyetçi bir insan değilim ama düzensiz göç yaşadığın ülkeye kötülüktür.

Dip not: Ebeveynlerim 89 Bulgaristan göçmeni
 
İdlib'e neden göndermiyorlar bu durumda? Avrupa Birliği'yle konuşun ve anlaşın. Diğer şehirlerde imkanların olmadığını, İdib'te bir çok konut olduğundan bahsedin. Bir kısmını gönderin. Hani gerçekten de imkan yok. Depremböglesiçoğu yer. Evlerin çoğu çürük. Nüfus çok fazla. Göndermeden olmayacak. Ya idlib ya da Avrupa.
İdlib'de farklı değil ki. Çok büyük bir trajedi yaşıyoruz şu an ama Türkiye bir başını kaldırsın şuradan asıl o zaman Suriye'deki trajediyi de göreceğiz. Biz çok daha kötü etkilendik tabi ama bizim yine iyi kötü imkanımız var onlarda bu da 0. Muhalif bölgeleri vurduğu için deprem esad ve rusya'da yardım etmiyor o bölgelere tamamen halka kalmış gibi gözüküyor.
 
Diyanet hafızıymış demek telefonu cepleyen şahıs.

Dün de Mersin'deki olaylar için ''yok öyle bir şey, afgan suri düşmanlığı'' deniyordu. O yurda yerleştirilen tacizci şerefsizler apar topar Konya'ya yollandı.

O bölgede yaşayan insanlar yağmaya uğruyoruz diyor. Tuzu kuru foncuları ciddiye alacağıma, orada yaşayan insanın sözlerini ciddiye alırım.

Gelecek hükümetin bir an önce Afgan'ını da, Paki'sini de, Suriyelisini de bu ülkeden kovması lazım. Kibarca yazdım son cümleyi.
 
Düzensiz göçün problem yarattığını niye kabul etmiyorsun ki, biz de Avrupa gibi yapacaktık göç işini, iyisi bize kötüsü orada, ben demiyorum ki hepsi kötü, ama sen ülkene ne aldığını bilmiyorsun, ben milliyetçi bir insan değilim ama düzensiz göç yaşadığın ülkeye kötülüktür.

Dip not: Ebeveynlerim 89 Bulgaristan göçmeni
Biz Türküz ama muhacirlik arasında fark var. Pomak bile değiliz hadi onlar sonradan müslüman olma(malum müslüman=türktü o zamanlar) Kaç yılında gelmiş sizinkiler bilemem de balkan göçmenleri kendilerini onlarla kıyaslamasın kıyaslamayın. Bize ''ensar biziz onlar muhacir'' denmedi vatan toprağına dönmüş dedeler. Avrupa için baraj oldu ülke baraj edildi daha doğrusu. İtalyan başbakanı faşist kadın bile şu kadar para verdik TR ye tabi bakacaklar dedi. Başımıza büyük dert aldık ki oy uğruna insanlık falan değil insanlık adı altında olsa şamda cuma namazı kılarız denmezdi. Dip notun için yazdım bunu yanlış anlama, burası vatan toprağımız zaten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık