Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

15 yıldır yapı denetim firmamız var .Deprem öncesi adamlara 5000-6000 tl dediğimizde nekadar çok para istiyonuz ne iş yapıyorsunuz bize diyordu. Şu an millet akın ediyor evine baktırmak için. Denizli de baktığımız evleri görseniz %70-75 çürük, çoğuda imar affından gelmiş. Milletimiz başına bi afet kötülük gelmedikçe böle şeylere özen ve önem göstermiyor ne yazikki. Ülkedeki denetim binaların düzelmesi için en az 10-15 seneye ihtiyaç var.Yıkılan yerleri yapıları gördükçe denetimsizliğin ve yapı denetiminin ne kadar geride olduğpunu anlıyorum. Allah bu milletin yardımcısı olsun böle giderse bu düzen daha çok acılar çeker bu vatan. Allah ölenlere rahmet eylesin ...
Milyonlarca tl para vererek ev alıp 5-6 bin vermemek de bilemiyorum...
 
Arkadaşlar günlerdir evden haberleri takip ediyorum. Kimseye bir fayda sağlayacak bir şey yapamadım ama kendimi de haberleri takip etmekten alamıyorum.
Televizyondan sıkılınca, youtube'a. Youtubedan sıkılınca watsappa, internete vs geçiyorum.
Her yerde deprem var.
Ülkecek kanıyoruz. Bu yüzden kanamayı durdurmak gerek. Çünkü herkes aynı ruh hali içinde. Her şeyi bıraktık, içimizden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yemek yemeye, dinlenmeye, gezmeye kimsenin isteği yok.
Ama bu da sağlığımızı bozuyor. Yavaş yavaş bitkinlik hissi bende kendini göstermeye başladı. Eminim diğerlerimizde de kendini gösterecektir.
O yüzden ben biraz dikkatimi başka şeylere vererek kendimi toparlamaya çalışacağım. Lütfen sizler de kendinizi tüketmeden ara ara küçük kaçamaklar yapın.
 
afad başkanlığı yaptıktan sonra tanzanya büyükelçiliği’ne atanan dr. mehmet güllüoğlu, depremle ilgili çalışmalarda görev almak amacıyla dışişleri bakanlığı’nca türkiye’ye çağrıldı. güllüoğlu, adana merkezli çalışmaları koordine etmeye başladı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık