Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Bu toplum hakikaten tuhaf bir toplum. Şu olaylar bittikten sonra birbirimize gireceğiz yine ama şu olaylara verilen tepkinin sağlanan birliğin de eşi benzeri yoktur. Aynı duygusal temele dayanıyor belki de bilmiyorum. En çok da bu yüzden üzülüyorum. Kalbini bildiğim insanlar bazen delirtiyor beni aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Ama başıma bir şey geldiğinde de ilk o orada oluyor. Ne demeliyim şimdi ben buna? Bu toplumu hem çok seviyorum hem çok üzülüyorum. Hakikaten hak etmiyor bu insanlar bunları.
Ortadoğu halkıyız. Soğukkanlı ya da sağduyulu değiliz. Uzun vadeli planlar yapmaktan aciziz.
Biz duygusalız ve anlığız. Sürekli ruhumuzu meşgul edecek bir şeylere ihtiyacımız var. Ortada sorun olmayınca yolumuzu kaybediyoruz. Ama bir sorun olduğunda her şeyi unutup bırakıyor ve vicdanımızın sesine teslim oluyoruz. Günlerdir bütün ülke haberleri takip ediyor, dualar ediyor, durmadan dinlenmeden yardım etmeye çalışıyor. Vicdanımız el vermiyor çünkü. Duygusal bir halkız biz. O yüzden hep duygularımızdan vuruluyoruz.
 
Twitter bant daraltma bahanesi

btk tarafından elektronik haberleşme kanunu madde 60 fıkra 17 sebepli bant kısıtlaması getirildi.
 
KK neden kısıtlama getirildiğini neyi gizlemeye çalıştığınızı biliyoruz diyor, sende haber var mı?
Net bir bilgim yok. Genel itibarıyla olayı çok kötü yönettiler, bazı haberciler tutuklandı dezenformasyon sebepli, Ekrem İmamoğlu saldırı muhabbeti, Erdoğan kader planı çıkışı.

Ve genel olarak aykırı sesleri susturma isteği.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık