Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Adana valisine giriyorlardı az kaldı. Sayıları biraz daha kalabalık olsaydı patates ederlerdi.
Sen bir de ortalık toparlamaya başladığında gör. Şu an herkes yana yakıla sevdikleri için uğraşıyor, canını kurtarma derdinde.
Tam seçim dönemine gelecek işte. Şimdi deprem zamanı olduğu için çok girmek istemiyorum mevzulara ama çok büyük değişimler bekliyorum şahsen.
Tek korkum o hengamede dış politikayla alakalı elimizi kolumuzu bağlayacak adımlar atılmaması.
12 mil gibi.
 
Bugün gördümki inşaatçılık dolandırıcılıktır. Hem de en adi biçimi.
2010' larda yapılan binalar ayakta, 2020'den sonrakiler yıkılmış hep. Zaman geçtikce denetim azalmış, arkadaşım milletin kulağına küpe olsun, değiştiriceksin başındaki insanı gurubu, yoksa böyle oluyor. İşini iyi yapan da bir zaman sonra işinin hakkını veremiyor. Şu değiştirme bilincini koymak gerek kim olursa olsun. Mustafa Kemal Atatürk olsun 2 dönem sonrası oy vermem vallaha billaha.

Organizasyon 0, herkez bir adamın ne diyeceğine bakıp ondan sonra aksiyon alıyor. Kimse insiyatif alamıyor, borsa 3 gün sonra kapandı talimat sonrası. 24 saat geçmeden kapatılması lazım.

Son birde böyle şeyler var.

 
Bant genişliğini daralttılar. Forumda yıldırma yediğini düşünebilirsin.
Bende herhangi bir problem yok. Telefondan da girebiliyorum rahat bir şekilde.

Banklarda ki ceset görüntüleri
Deprem bölgesine ulaşmak için İstanbul Havalimanına gönüllü vinç operatörlerinin isyanı: 'Valilikten yazı istiyorlar, hiçbir şekilde gidemiyoruz' 'İnsanlar can derdine düşmüşken biz burada evrak davasına düştük'
Gerçekten vinç operatörü olmayan, artniyetli bir sebeple gitmeye çalışan insanlar da olabilir. Bir şey diyemiyorum o yüzden.
 
1 saat oldu hala resmi bir açıklama yok erişim sorununa yönelik.Akşama doğru açarlar ve saçma sapan bir yalan uydururlar.
Ekşide şöyle bir entry gördüm ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.
 
Bende herhangi bir problem yok. Telefondan da girebiliyorum rahat bir şekilde.



Gerçekten vinç operatörü olmayan, artniyetli bir sebeple gitmeye çalışan insanlar da olabilir. Bir şey diyemiyorum o yüzden.
Bir video daha vardı da kaybettim o videoda onlarca belki yüzlerce hafriyat kamyonu vinç dozer kenarda bekletiliyordu afat yönlendirmesi vesaire bekleniyordu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık