Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Sabah paylaştığım arkadaşımdan hala haber yok. Ailesine bir vakte kadar ulaşıyorduk fakat artık onlara da ulaşamıyoruz. Kötüyü düşünmek istemiyorum derken başka bir arkadaşımın hayatını kaybettiğini öğrendim. Bugün çok zor bir gün oldu benim için. İnançlı biri değilim. Fakat bugün inanacak bir dal arıyorum. Farklı duygular içerisindeyim bilmiyorum.
İsmi ve yerini veriri misin
 
Düzeltme: Ben yanlış fotoğrafa bakmışım. Eski fotoğraf atmışlar Şehir Hastanesi diye. Paylaşılan fotoğrafa baktım. Kaplaması düşmüş. Muhtemelen dilatasyon derzinin gizlemek için esnek olmayan bir malzeme kullandılar. Depremde çatlattı o da yanındaki kaplamayı.
Cok anlamam ama bizim yasadigimiz bina yagmurdan dolayı cürümüs catlamisti.
 
Mersinli olarak Mersin'i guvenli gormuyorum. Yeni yakın Adanada deprem olacak ve Mersin felaket yaşayabilir evler, binalar fiyasko. Yeni yapılan Mersin sehir hastanesi, AKA-P örgütlenmesinin gururla sundugu o hastane, boydan boya yarildi bu depremde.
Mersin şuana kadar bulunduğum şehirler arasında İstanbul ile birlikte en çarpık yapılaşmaya sahip yer Adana merkezli bir deprem ciddi hasar bırakibilir şehirde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık