Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Valla ulaşamıyoruz şarjı bitti ve ben arabadayiz hala ve usandım hicbirsey yapamiyorum ve travmalar yasiyorum
Ulaşabilirsen akrabalarınla beraber hemen verdiğim adreslere gidin. Şu an aktif olarak sahada bulunan GSB çalışanı arkadaşımdan teyit aldım. Barınma ve gıda desteği sağlıyorlar.

İlaç ihtiyacınız varsa eğer, SGK'nın özel önlemle afet bölgesi için ilaç desteği var. Evinizde kalan ve alamadığınız kronik ilaçlar varsa kimlik numaranızı vererek bölgedeki herhangi bir eczaneden alabilirsiniz yeniden. 484 koduyla reçete tanımlaması yapılabiliyor.



Bunun dışında eğer Antakya'da acil ilaç ve antibiyotik ihtiyacı olursa da şu numaraya SMS atılabilir; 0530 161 40 31 (sadece sms)
 
Sabah paylaştığım arkadaşımdan hala haber yok. Ailesine bir vakte kadar ulaşıyorduk fakat artık onlara da ulaşamıyoruz. Kötüyü düşünmek istemiyorum derken başka bir arkadaşımın hayatını kaybettiğini öğrendim. Bugün çok zor bir gün oldu benim için. İnançlı biri değilim. Fakat bugün inanacak bir dal arıyorum. Farklı duygular içerisindeyim bilmiyorum.
Başın sağ olsun
 
Mersinli olarak Mersin'i guvenli gormuyorum. Yeni yakın Adanada deprem olacak ve Mersin felaket yaşayabilir evler, binalar fiyasko. Yeni yapılan Mersin sehir hastanesi, AKA-P örgütlenmesinin gururla sundugu o hastane, boydan boya yarildi bu depremde.
Düzeltme: Ben yanlış fotoğrafa bakmışım. Eski fotoğraf atmışlar Şehir Hastanesi diye. Paylaşılan fotoğrafa baktım. Kaplaması düşmüş. Muhtemelen dilatasyon derzinin gizlemek için esnek olmayan bir malzeme kullandılar. Depremde çatlattı o da yanındaki kaplamayı.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık