Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Hangi Karakterler Amiral Seviyesidir?

Hangi Karakterler Amiral Seviyesidir?


  • Kullanılan toplam oy
    162
Beckman amiral seviyesi vardır en azından Aramaki falan alır.

Kid-Law-Sabo yakındırlar yakında o seviyeye gelirler.
Bu 3'lü Luffy İm ile dövüşürken Gorosei ile kapışırlar.
Bunlar yakında amirali geçerler.

Zoro ve Sanji seri sonu savaşta amiral ile kapışırlar onlara şu an uzak 2 tık daha vardır amiral alacak seviyeye gelmelerine.
 
Kendimce bunun objektif bi yorum olduğunu düşünmüyorum o zaman Zoro anlam verilemeyen şeyler yaptığı için şu anda bi imparatoru yenebilir durumuna geliyor ve Big Mom'ı yenen kid + law = imparator olduğu burada bariz bir şekilde belli.Yani sonuç senin dediğine zoro = imparator oluyor.
Law ve kid bigmomı yenemediler. Bigmom aşağı düştüğü için kaybetti.
 
WCI Lütfü güncel Zoro’yu yener mi diyorsun?
Herhalde daha güçlü iyice balon ettiniz Zoro'yu.

Katakuri gibi geleceği gören biri bile Luffy'ye saldırırken bir çok saldırısı boşa gidiyordu. Hatta bu duruma sinirlenip "daha önce saldırılarımdan bu kadar esnek bir biçimde kurtulan kimse olmamıştı" diyor.

Luffy'nin Ryou ve Haoshoku'yu saldırılarında kullanması öncesinde vurduğunu pert etmiyor muydu ki, Zoro'ya vurduğu zaman hasar atmasın?

Doflamingo'ya attığı yumruğu şu andaki Zoro yese işlemeyecek mi? Ryou ve Haoshoku'yu saldırılarında kullanması öncesinde fiziksel gücünde hiçbir eksiği yoktu Luffy'nin. O saldırıları Doflamingo'ya, Cracker'e ve Katakuri'ye zarar veriyor muydu? Tabi ki de zarar veriyordu. Şimdi Wano öncesi Luffy, Snakeman kullansa bu Zoro'ya hasar atamayacak mı?

Ryou ve Haoshoku'yu saldırılarında kullanması Kaido ve Big Mom ve Logia tipi gibi karakterler için gerekli. Zoro ve onun gibi diğer bir çok karaktere sıradan bir silahlanmayla da zarar verebiliyor.

Marinford'da Mihawk gibi hızlı ve güçlü biri saldırı yapıyordu Luffy esnek bir biçimde saldırılardan kaçıyordu. Kaç tane atak yaptı vuramadı sadece kaçarken arkadan bir slash attı onunla vurdu. Luffy çok esnek bir karakter ve çok da hızlı biri. Hele Katakuri sonrası gözlem kasmış haliyle Zoro'nun içinden geçer.

Luffy'nin saldırı gücü her zaman çok fazlaydı. Ryou ve Haoshoku Haki'yi saldırılarında kullanabiliyor olması amiral ve Yonkou ligi için geçerli. Zoro gibi YC1 seviyede birine WCİ Luffy bile fazla gelir.

Katakuri=Luffy

Katakuri>>King

Luffy>>King

Luffy>Zoro(Güncel)


G5 Luffy>>>>>>Zoro(Güncel)
 
Kata kral haki eklerse hepsini yener listedekilerin diye düşünüyorum. Amiral seviyesi de derim eklerse. Ama son haliyle belki Beckman'a ağır hasar verir.
 
Kata kral haki eklerse hepsini yener listedekilerin diye düşünüyorum. Amiral seviyesi de derim eklerse. Ama son haliyle belki Beckman'a ağır hasar verir.
Kata çok abartılıyor whcl zamanındaki luffy'nin en güçsüz saldırısı bile katakuri'den kan almak için yeterliydi diger yandan sözde ezik ve en güçsüz olarak görülen aramaki kral hakili saldırı sonrası bi damla kan vermiyor sorsan bir tek kral hakisi eksik :bilmem:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık