Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Killer'ın Seviyesi

Killer'ın Seviyesi Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    112
Çatı beşlisi olayına çok takılıyorsunuz. Mesele mangakanın kendince "Bakın Kid'in de sağ kolu çıktı, tayfanın çaylaklar içinde bir rakibi var." demesiydi. Ama hepimiz biliyoruz ki Luffy, Kid'i; Zoro Killer'ı, tayfa da Kid tayfasını eze eze yener. Nitekim Luffy'i yonko yaparak vermek istediği mesajı bizzat kendisi çürüttü Soda denen davar. Killer, Sanji'nin altında, güçlü bir sol kol ayarında bence.
 
Sanji power up almasaymış Killer rahat Sanji'yi yenermiş şuan bile içten patlamalı Sonic saldırısı ile süründürür gerçi.

Zoro h.hakisiz ve Asura kullanmadan anca Jack üstü Yc2 seviyesinde veya ona yakın bir adam. Bu seviyeden daha güçlü olsa zaten King karşısında varlık gösterdi. H.haki ve Asura ile de zaten sağ kol seviyesini aşıyor amiral seviyesine çıkıyor.
Killer'de her türlü Yc3 seviyesi diyebiliriz. Sonıc saldırısını ister Jack yesin ister Sanji yesin kan kusmadan kurtulamaz yerlerde baya süründürür.
Ahahaha, Sanji'ye rakip bile olamaz. Uyanış öncesi Sanji'yi de yenemezdi bundan sonraki Sanji'yi yenmesini hayallerinde bile göremez.

Zoro bir kere çatıya çıktığı zaman verdiği performansla YC3 üstü olduğunu kanıtladı. Pica gibi 700-800 metrelik koca birini kılıç savurarak Killer sence kesebilir miydi? Sırf buradan baktığın zaman bile Zoro daha fazla hasar gücü olan bir karakterdir.

King karşısında zaten müthiş bir dayanıklılık gösterdi. Karşısındaki kişinin Antik Zoan'ı var ve fiziksel olarak bir insandan kat be kat büyük olduğu için fiziksel gücü de oldukça iyi durumda. Zoro böyle fiziksel gücü tavan yapmış birine karşı çok iyi mücadele etti tamam adama hasar atamadı, o da soyundan gelen ateş gücünün vermiş olduğu bir yetenek.

Şu anda YC3 seviye olma ihtimali var daha fazlası ise mümkün değil. Zaten tek olayı Kaido'ya yukarıda Sonic saldırı yapması ve Hawkins'i yenmesidir. Hawkins'in de seviyesi belli zaten.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık