Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır


  • Kullanılan toplam oy
    338
Son düzenleme:
Kış vakti oralarda kurtlar dağdan inip insanlara saldırıyorlarmış. Gene öyle bir olay mı yoksa normal köpek mi acaba? Sokak köpeğinin kovaladığını, ısırdığını falan duydum da boğazdan ısırıp öldürmek direk avlama hareketi değil mi? Sokak köpeklerinden insanlara bu kadar vahşi saldırı ilk defa duydum.
Yakalandığı videoyu paylaşmışlar, normal sokak köpeği.
 
Tweetteki videoyu izlemedim. Orada mı gösteriyorlardı? Gündüz vakti insanların arasında mı saldırmış çocuğa? O nası iş ya. Doğuda o kadar kötü durumda mı sokaklar?
Yakalanma videosu şurada:
Doğu Batı fark ediyor mu bilmiyorum ama kırsal yerlerde özellikle çok fazla köpek var, ve şehir merkezlerindeki köpeklerden daha saldırgan bu köpekler.
 
Kış vakti oralarda kurtlar dağdan inip insanlara saldırıyorlarmış. Gene öyle bir olay mı yoksa normal köpek mi acaba? Sokak köpeğinin kovaladığını, ısırdığını falan duydum da boğazdan ısırıp öldürmek direk avlama hareketi değil mi? Sokak köpeklerinden insanlara bu kadar vahşi saldırı hiç duymadım.
Bu hayvanlar da bir zamanlar kurttu. Genlerinde olan şeyler bunlar.
 
1-Başıboş köpek sayısı yaklaşık olarak hesaplanır.
2-Barınak, mama, bakım maliyetleri göz önüne alınarak, kaç köpeğe ne kadar bütçe ayrılabileceği hesaplanır.
3-Sahiplendirme çalışmaları yapılır.
4-Geri kalan köpekler itlaf edilir.

Atıyorum 10 milyon sokak köpeği varsa nereden baksan yüzde 60'ı itlaf edilmelidir. 4 milyon köpek için inşa edilen barınaklar, veteriner ve bakım maliyetini geçiyorum sadece mama maliyeti astronomik boyutlarda. Daha fazlası da itlaf edilebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık