Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073: Bayan Buckingham Stussy

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 123 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 62 29.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    209
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende öleceğini düşünmüyorum aslında bu kadar sevilen bir karakteri öldürmez gibi. Ama kazanacağını düşünmüyorsundur herhalde. KK Luffy olacak zaten onu biliyoruz canım yapacak bir şey yok. :D
İddia konusunda (tayfası hinlik yapmazsa) yenişemeyecekler demiştim. Bana göre denk gidecek bir dövüş. Herkes Black Vortex'ten meyve kapatma dövüş bitti bile diyor da bunun için temas kurması yani eliyle tutması gerekiyor, Karasakalın. Law çekilirken shambles ile kaçar bundan. Oda, karakter için kral hakide düşünüyorsa haki konuşması üzerine güzel zemin var şuan. Haftalardır bize sonucu vermediği için dövüşü çizmesini beklemiyorum tabi ama Kaido-Kid'de olduğu gibi burada da Karasakal, Law için kral haki kullandı diyebilir.

Ve ben Law gibi zeki birisinin Karasakaldaki tuhaflığı anlayabileceğini de düşünüyorum. Analiz yeteneği var adamda. Hikayesel durumdan yenemeyecek olsa bile Karasakalın gözünü, bacağını herhangi bir uvzunu almış olmasını da bekliyorum. Meyvesi kapansa dahi adamda kılıç var. Her ne kadar meyve yönünden ağır basan karakter olsa da kılıç teknikleri var. Misery'i meyvesiz böldü.
 
Sanji ölse rahatlarsin dimi? Kabul et :) Sonuna kadar hakediyor sanji.
Ben Sanji’yi severim hatta Kizaru ile dövüşecek diye bekliyenlerdendim. Ama şimdi Law ve Kid ana hikayeye dahil oldu. Farkındaysan bunlar çatıya çıkarken Sanji yoktu. Bence Ryokugyu ile Kid dövüşecek birinin adında boğa var diğerini temsil eden hayvan boğa. Kizaru vs Law, Fuji vs Zoro olur ya da bu ikilinin rakip tam ters olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık