Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073: Bayan Buckingham Stussy

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 123 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 62 29.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    209
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümdeki bir başka soru işareti, Aramaki'nin neden Stussy'yi de almadığı. Kadın sonuçta Rocks Korsanları'nın eski bir üyesi, adı sanı biliniyor. Acaba anasına karşılık Weevil pazarlık mı yaptı sorusu geliyor aklıma.
Net böyle hiç savaşmadan almışlar Weevil’in bilinci açık ve annesine sesleniyor. Kadını neden öyle bıraksınlar ki bu Aramaki dallarıyla annesini yakalamıştır pazarlık sonucu da Weevil teslim olmuştur. Hiç dövüşmeme olayı da açıklanmış oluyor.
 
Biz tamamen aynı düşünmek zorunda değiliz. Bir görüşün fraksiyonları gibi düşün. Sence Stussy Vegapunk'ın talimatını buyruk mu gördü rica mı?
Bence vefa borcu olarak gordu. Kadin yeralti imparatoricesi olmus istese saraylarda yasar, kimseye ah demezdi. Ama CP0'a sizmis yonkoularla baglantilari var. Vegapunk'un hayalini gerceklestirmek istiyor. Belki yaraticisi oldugu icin belki de baba figuru olarak
Armament öğrenene kadar içki içirmedi diye “bu adamda insanlık yok” demiş.
Mihawkta haki yok diye yemin edenler aklima geldi bak.
 
Hee 6lı masa kurdunuz de tam olsun :hhh: sen yanlışsan biz niye sana karşı olalım. Düşüncene karşıyız.
Bir kere siz aynı şeyi savunmuyorsunuz, mesela sen irade önemli diyorsun. Feitan başka bir şeyden yaklaşıyor duygu mevzu bahis falan diyor. Ben ise olaya tamamen bilimsel yaklaşıyorum. Iki ayaklı memeli ve zekası olanı insan diye tanımlıyorum. Burada üçümüzde insanlık tanımı için farklı şeyler arıyorken ikiniz bir oldunuz. Ha şıkayet ettiğimden değil sorun yok. 2v1 anca gücünüz yeter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık