Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

  • Madara

    Kullanılan: 88 79.3%
  • İtachi

    Kullanılan: 23 20.7%

  • Kullanılan toplam oy
    111
Abi gercekten itachi 3-5 favori karakterlerim arasindadir mangalarda ama emin misin madaradan COK DAHA ZEKI olduguna?? Yani madara’nin daha kim oldugunu bile bilmiyor itachi, karsisindaki adam salak mangakanin sonu berbat etmesi ile birlikte dahi en guzel kotudur.
İtachi'nin, Madara'dan daha zeki olduğunun kanıtı birinin aklıyla hareket ettiği diğerinin duygularıyla hareket ettiğidir.

Zaten bu konuyla alakalı olarak bizzat Profesör olarak bilinen Hiruzen, İtachi'nin daha yedi yaşındayken çok zeki ve bir Hokage gibi muhakeme yeteneği olduğundan bahsetti.

İtachi, Madara'nın kim olduğunu biliyor ayrıca.
 
Modifiyeli İtachiye karşı bile hala herkesin Madaranın kazanacağını düşünmesi bile kimin daha güçlü olduğunu gösteriyor aslında.
 
Hashirama, 2 Madara olsa, 2. ‘yi de döverdi ;)
Madara'nın katonu uyduruk, Raizonun parşömen alevi gibi. Buna karşın Haşirama'nın odunu, Aramaki'nin ateşe dayanıklı odunu gibi olunca Madara için dayak kaçınılmaz oldu ama İtaçi'nin Amaterasusu her zaman fark yaratır, Haşirama nasıl yandığını anlayamaz, Jaguar D. Saul gibi bandajla gezer yanık yüzlü diye nam salar. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık