Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

  • Madara

    Kullanılan: 113 79.0%
  • İtachi

    Kullanılan: 30 21.0%

  • Kullanılan toplam oy
    143
Şöyle küçük bir detayı unutmuşsun; Madara'nın çırağının yardımıyla ve gece yarısı sinsi bir saldırıyla anca yapabildi*
Madara ise apaçık savaş ilanı yapıp karşısındaki binlerce ninjaya (5 kage dahil) saldırıp süpürdü hepsini.
Binlerce çöpü. Editli haliyle. Editsiz hali hashiramaya kyuubiyle beraber dalıp yeniliyor. İtaçi Başganım ms ile bütün klanı temizledi.
 
İtaçinin hastalığı ve ems eksikliği elbette çok fark çıkarıyor ortaya ama şöyle bir şeyi unutmayalım ki itaçi kendisinden on kat güçlü bir adamı bile harcayabilecek silahlara sahip. Kılıcı ve bazı teknikleri çok sıkıntı. İsimlerini net hatırlamıyorum epey oldu. O yüzden tek saldırı bile tuttursa işi bitirebilir. Madara ems ve hayvan gibi şaringan tecrübesiyle bunları atlatabilir elbette ama tek hatası itaçiye karşı kaybettirir. Bu yüzden favori madaradır ama itaçi ihtimalsiz değildir gibi.
Düzeltme: Ben hayatta oldukları hali falan düşündüm. Madaranın 50 sefer güncellenmiş halini geçelim. Onu koyuyorsak İtaçiye de en azından 5-10 güncelleme koyalım :D
 
Binlerce çöp dediğine savaşan joninler, beş kage ve 9 tane kuyruklu canavar da dahil mi? Madara hepsini parti sonrası çöpleri gibi siyah poşete doldurmuştu çünkü :D
Düşünsene Pitaçi ismi için 5 Ulusın bir araya geldiğini. :D


Editli, sonsuz çakralı Madara. Diğer Madara kyuubiyle hashiye saldırıyor, yaptığı tek teknik kılıçlı bijuu dama. O da etki etmiyor Hashiye.

Sonsuz çakra diye bir şey yok.

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık