Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2 İmparator vs. 5 İmparator Sağ Kolu

2 İmparator mu ? Sağ Kollar mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    206
Meczup kral haki kullanıyor, meyvesi kalkan oluşturabiliyor. Tek mi yemesini bekliyordun? Çok alakasız bir örnek.
Kata gelse o da tek yemez Kaido’dan, hype sahnesi o dediğim gibi. Onu geç zaten ben Beckman Ray ayarı ya da yakın çıkacak diyorum benim beklentim hakide tüm sağ kollardan iyi olması. Kral Haki de biliyorsa bu iş bitmiştir.
 
Marineford’da Shanks gibi gemiden ayrı gelerek Kizaru’nun yanında bitebilecek kadar hızlı. Oda’nın logia formunu bile bozan mermiler attığını söylemesi. Bu adamın usta bir haki kullanıcı ve neredeyse Shanks kadar hızlı olduğunu biliyoruz yani.
Bu dediklerinin hic biri Kaidoyla rekabet edecek şey değil.Kaidonun korkusundan ne Beyaz sakal ne dünya hükumeti Wanoya ayak basamıyordu
 
Kata gelse o da tek yemez Kaido’dan, hype sahnesi o dediğim gibi. Onu geç zaten ben Beckman Ray ayarı ya da yakın çıkacak diyorum benim beklentim hakide tüm sağ kollardan iyi olması. Kral Haki de biliyorsa bu iş bitmiştir.
Tek yemesinin bir önemi yok ki. 3 tane büyük güçlendirme almasından bahsediyorum. Beckman kral haki de kullansa uzun süre dayanamaz.
 
Beckman çok hafife alınıyor. Amiral seviyesi olduğunu düşünüyorum şu anki Fuji'yi alabilir. Bu seviyede biri teke tekte bile Kaido'yu gayet zorlar.
 
Bu dediklerinin hic biri Kaidoyla rekabet edecek şey değil.Kaidonun korkusundan ne Beyaz sakal ne dünya hükumeti Wanoya ayak basamıyordu
Dünya hükümeti gidip hiç bir Yonko’ya dalmaz ekstrem durum olmadıkça. Kaido sırf kendi gücüyle değil Wano’nun kale gibi olmadından da faydalanmış. Yamato Kaido ile rekabet edebildiyse Beckman da edebilir benim için, çünkü Yamato’dan daha da güçlü beklediğimi söylüyorum sabahtan beri daha nasıl açıklayacağım anlamadım ki.
 
O dövüşe Queen ne kadar müdahil oldu bilmiyoruz. Ben kendi beklentim üzerine konuşuyorum Beckman’in ne seviye çıkacağıma kalmış bir olay. Zirve Ray tarzı ayrı klasman çıkarsa yanında Marco ile alırlar bence. Rayleigh + Marco vs Kaido için de Kaido alır diyorsan bilemem.
İnsanlar Marco'nun savunmasını küçümsüyor gibi biraz. Bu adam hem Big Mom hem Kaido'nun saldırılarını tanklayabildi. Marco'ya zarar vermek öyle kolay değildir.
 
Tipi taaşuki talat ve fitnat olmasada marcodaki karakterin verdiği taaşuki talat çok çok az karakterde var. Ayrıca çok iyi bir meyvesi var. Uyanışı çevresini etkiliyorsa gör sen tantanayı bide. Saldırı meyveleri önemli ama savunma meyveleri muazzam bence. Hacı yatmaz marco varsa alırlar bence yonkouları. Linlinin ayağını kaldır denizde zaten
 
Bu sırada Kaido boş durursa belki dediğin senaryo gerçekleşir. King karşısında yorgun düşen Marco, Kaido'yu falan tutamaz.
Yorulma sebebi İki tane milyarlık komutanla kapıştığı için ve birinin de soydan gelen özelliğinden dolayı vurduğu hasarların çok fazla etki etmediğinden olabilir mi? Yeteneğini anlayana kadar Zoro'nun attığı hasarlar bile neredeyse iş yapmadı. Marco belli ki bunu çözememiş ve attığı hasarlar da Marco'yu epeyi yormuş. Bu Marco'nun zayıf olduğu anlamına gelmez. Marco rüştünü daha önce kaç defa ispatlamış birisi. Kaldı ki hem Beckman hem de Marco çok akıllılar. Kaido bu ikiliye üstün gelir işin sonunda ama yanlarında üçüncü bir kişi olursa işin rengi değişebilir.

Ben iki imparatoru mantıklı bir eşleşmeyle alabileceklerini düşünüyorum.

Big Mom vs Marco - King

Kaido vs Beckman, Katakuri, Shiryu

Big Mom'u yendikten sonra bu ikilinin diğer komutanlara katılacağını düşünürsek beş komutanın bu mücadeleden galip ayrılması söz konusu olabilir.
 
Sağ kollar iki türe ayrılıyor. Standart paket - Marco, Kata, King, ekstra billurlu paket - Ray - Beckman - Zoro. Standart pakettekiler 5 tane olsalar da şamarı yerler. Ekstra billurlu paket ise büyük sıkıntı
Standart pakete koyduğun Katakuri üç haki kullanıcısı ve meyve uyanışı sağlamış birisi dikkatini çekerim. Luffy'ye karşı kaybetti diye adamı iyice şamarladınız. Herif bile isteye bıraktı dövüşü ayrıca Kenbonsoku kullanmaya devam edecek olsa yine düşmezdi.

Ayrıca herif Luffy'ye karşı dövüştü yani karşısındaki kişi mitolojik Zoan kullanıcısı bu yüzden herif ne kadar hasar alsa da çok fazla etki etmiyor. Kuma, Luffy'nin hasarlarını Zoro'ya koydu Zoro kaç gün kendine gelemedi.

Ayrıca Katakuri>Zoro
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık