Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Rob Lucci vs. Eustass Kid

Kim kazanır ?

  • Rob Lucci

    Kullanılan: 87 32.7%
  • Eustass Kid

    Kullanılan: 173 65.0%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    266
Arkadaşlar sizle biz farklı seri mi okuyoruz acaba, Lucci Big mom ile falan kıyaslanmış, Luffy sallamadı bile Lucciyi bu adam Nika haliyle zar zor yendi Kaido yu ki Kaido dan en fazla 2 tık düşüktür BM. Bm karşısında Lucci kesinlikle duramaz olay eğer ki mizaha vurulmayacaksa ha konu başlığına gelirsek Kid bir yeni çağ yarım yonkousu, Lucci ona da dokunamaz. Kaldı ki bu adamların öyle güçleri olsa Vano ya sızıp beklemez Kaido yu devirmeye çalışırlardı.
 
Katilde kaptanının emrinde bir çar sonuçta özgür iradesiyle denizci biçmeye gidiyorum haydi yada korsan avlamaya falan çıkıyorum mu diyor acaba?

Düzeneleme: Killer'ın tipinde katillik alamadmı ve aurasında ama Lucciden alan bi ton insan vardır. İtiraf et : )
Lucci kafasına göre avlanmıyor emir kulu o da.
 
bu sahnenin sadece oyuncak pazarlaması için yapıldığını söylemek için üst düzey bir tespit gücü gerekmiyor bence ha o sahnede bile franky'nin başarabildiği hiçbir şey yok ama neyse.


bana tankladığı paneli gösteresene veya yanlış yazmışsın tek yediği panel o tanklamanın kralını kid vs big mom'da var zaten tek saldırıya düşmüş birini indirmek Kid için bu kadar zor olmamalı bir yerden atmasına gerek yok yani lucci şanslı ise tek değil 2 yer konu bu kadar basit lucci'de istediği yere uçsun zaten tüm çevre onun düşmanı oluyor
Franki sahnesinin açıklması Linlin'in dikkatsiz biri olması. Gücü yeterli ve uyanık olan herkes Linlin'i Madara edebilir. Böylesi zayıf refleks sahibi güçten düşmüş yaşlı bir kadını Kid ile Trao hakkını vererek yenemedi.

Öte yandan Lucci ile Nika'nın o muhteşem sahnesi şu.

Kid Lucci'nin defansını aşacak kadar saldırı gücüne sahip değil. Esas sorun da bu. Yoksa ben de Kid demek isterdim ama öteye beriye teneke fırlatmakla olmuyor bu işler ne yazık ki. Kid'in Lucci'ye bir cevabı yok. O nedenle Kid'in kayda değer gücünü de hesaba katarsak Lucci orta-düşük zorlukta alır.
 
Lucci kafasına göre avlanmıyor emir kulu o da.
O yüzden yukarıda bunu yazdık
👇
Dünya hükümeti emirlerinden çıkmıyor ki biz olası senaryoları konuştuk sen bu karakterdeki birini korsan veya hükümet emrinde yapmasan ne olacağını az buçuk tahmin edebiliriz.

Ayrıca kid acayip ağır bir karakter. Metal toplayacakta,vuracakta. Bir arkadaş yazmış metal olmayan adada ne yapacak diye ;)
 
Yeter artık Lucci = Amiral adam... Şuna dünyada 2 kişi inanıyor diğeri de Empyrium nickli arkadaş.
Sana globaldeki konuları göstermedim mi te allam.Hem daha Lucci dövüşmeye devam edecek kapanmadı dosyası.
Killer birden fazla vurmuş gibi yazmışsın uyardım, ben mantık çerçevesinde savunurum, aynı karakteri savunsak bile başkasından da bunu beklerim. @Millennium Wizard ‘un kurduğu sallamasyon lobisi var sallayan oraya başvursun lütfen
Mantık çerçevesinde savunan adam birkaç saat önce Fuji Lucci’ye 2 atar dedi. 😂 Bak onu geçtim ahhss Fuji kime 2 atmış şu ana kadar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık