Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acenin Rogerin oğlu olduğu ortaya çıkınca korsanlar kralının kanı devam ediyor diye dünya dehşete kapıldı. Acaba Garp onu denizcilere nasıl verecekti. Luffy de Dragonun oğlu denizci olmalarının mümkünatı yoktu.
 
Şaka bir yana uykusunda Ace döven Wb gözlemiyle Marineford savaşındaki Wb gözlem hakisi aynı değil.Yada aynı ama vücut kaçmasına izin vermiyor.Marco açıkça belirtmişti bunu Croco da güçsüz müsün çekmişti.
Wb ağır bir adam görüldüğü kadarıyla. Hayvan gibi de cüssesi var. Gözlemi çok sağlam olmasa sıkıntı yaşarmış zaten, ki rahatsızlığı yüzünden eskisi gibi kullanamayınca yaşadı da. Delik deşik ettiler adamı.
 
Haki meyveyi kapatmıyor ki nasıl meyvenin etkisi 0 olacak :) Böyle olsa Luffy her vurduğunda Kaido Ejder formundan çıkardi, Lawın sahnesi çok farklı bir sahne, karakterin kendi üstündeki yeteneği atıyor, rakibe etki etmiyor :)
Meyve kapatacak demiyorum ben.:) Zoan örneği zaten yanlış bir benzetme...


Arabanın içindeki adam: Garp.
Araba: Garp'ın hakisi.
Ateş eden adam: Kara Sakal tayfası.
Silah: Meyveler.
Mermiler: Meyve yetenekleri.
Sonuç: Arabanın içindeki adamın burnu bile kanamadı. Yani meyve etkisi 0.
 
Evet beyler, şimdi Luffy ve Ace'in denizci olarak büyüdüğü alternatif bir senaryo düşünelim. bunlar güçlü koramiraller olduklarında Kizaru ve Akainu'nun ayağını kaydırıyorlar... Amiraller Luffy, Ace ve Aokiji oluyor. Sonra One piece dünyası işe gitmeye uyandıkları bir sabah sokağa çıkma yasağıyla büyük bir sürpriz yaşar. Garp reyiz sonunda darbe yapmak için gerekli koşulları sağlamıştır. Kısa süreli bir savaşın sonunda Garp Kong'u mezara gönderir, Gorosei teslim olur ve işe yaramaz kutsal ejderler ve Im aylara sürgüne gönderilir. Sengoku mareşal olarak dünyanın ileri gelenlerinden oluşan Dünya Konseyiyle yarı demokratik bir yönetim başlatır ve Garp Filo amirali olarak torunlarıyla yonkouları köşe bucak avlar.

Bak işte torunları hain çıkmasaydı olabilecek güzel şeyler...
Luffy gibi biri o kadar adeletsizligi göre göre nasıl Marine ola bilirdi.Seri başından beri Luffynin nasıl bir kahraman olduğu en zayıf zamanlarında bile amirellerin karşısına çıkmaya ceserat gösteren biri olduğunu gördük.Denizcilerin kurallarına uyması Luffynin karakterine çok aykırı bir durum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık