Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'den Sentamaru'ya Babalık yapmasını bekleyen adam mı soruyor bunu?

Oden'i geçtim insan yavrusu karısını sorar. Bu çocuklar senin geminde doğdu. Bu ikisi senin geminde evlendi. Ace olayı da şaka herhalde. Ace'e gitme diyen adamdı bu WB.
Aynı şey değil. Panelde biz Yonkou üstüne sentoumarunun Luccinin atağını ve hızını göremedikleri için gömmüştük. Adam öldü hala adamı eleştiriyorsun dön garpı eleştirsene torunun önünde ace'i yarıyorlar torununda delik deşik olacak bil bakalım kim koruyor? Garp değil, Babalığın tayfası.

Garptan ne köy olur ne kasaba mf arcı garp için hayalkırıklığı. Önce garp'a bak istersen.
 
Garp savaşta neredeyse savaşmayarak yapabileceği en büyük kıyağı yaptı zaten. Ace, Luffy sayesinde kurtulmaya yaklaşmıştı. Garp ciddi olsa kelepçelerinden bile kurtulamazdı.
Ben Garp'ın idama neden mani olmadığını sorgulamıyorum. Bununla ilgili ayrıca konuşulur belki ama arkadaş falsosunu istedi ben de en bariz falsolarından birini söyledim.
 
Bir tane daha adamı varmış, lan onu da baştan çağırsana o zaman. Sentomaru'yu niye yem ettin. :(

Bir de aklıma şey takıldı megafon gibi bir şey yok mu? Niye Seraphimlere emir vermiyor? Otorite olarak hala Cp-0'nın önünde bu adam, hiç mi bir B palnı yok? Öylece bıraktı onları. :D Lan yanında o kadar Seraphim, Sentomaru ve o henüz görmediğimiz kişiyle denizlere açılsan çoğu korsandan güçlü olurdun. Dragon'la buluşmana bakardı gerisi, ama illa ki Luffy'nin gemisine binecekler ya... Kurgu sonucuna varsın da gerisi umrunda değil adamın, üzerine hiç düşünülmemiş.
Vega çıkmadan önce konuşmuştuk bu mayuri nin tırnağı etmez, evet etmezmiş mangaka doğruladı :D Oraya gelen tüm cp leri terlemeden tekte alacak nika gücü var, seraplar için en yüksek mevki kendisi ki üreten o, mekanın savunma sistemi var ama 3 sayıdır uğraşılıyor :D Şimdiye mayuri-aizen yada bakkal urahara alayını öldürüp işine bakmıştı. Hem yazarlık kötü hem çarlar...
 
teach fazla gelir. Burgerss meyvesiyle garpla yumruk tokuştururken garpın elleri kırılıyormuş bide off kf'de gör tantanayı : D
Yok zaten normal de Teach in zorlanmaması gerek ama denizcilerin kahramaniymis dede. Ace kevgire çevrilirken,Luffy de son anda kurtarılmasa olecekken kaybettiği karizmayı Koby i kurtarrirken Newgate tarzı bir ölüm yaptiracak büyük ihtimalle.Adamın bir üvey torunu gözünün önünde katledildi,öz torunu da az daha yok ediliyordu başkaları tarafından kurtarılmasa ama gidip Teach gibi karizma adamın karşısında coby i kurtariyorum ayağına destansı bir ölümle puan toplayacak ona yanarım.😃
 
Ben bunun falso olduğunu düşünmüyorum. Luffy olayı tamamen geyiğine yapılmış bir sahne, ki her yerinden de belli.
Geyiğini veya değil. Torununun idamına bile karşı gelmeyecek kadar görev bilinci olduğu iddia edilen adamın geyiğine de olsa görevini böyle suiatimal ettiğini çizmek o karakterin işlenişinde bir falsodur. Ki uyarayım bu sahnenin çizildiği zamanlar bugünkü gibi yazarın her hafta ayrı bir saçmalık yaptığı zamanlar değil serinin en baba arclarından birinin olduğu zamanlar.
Luffy için bu kadar basit bir olayda geyiğine adamın karakterini bu kadar esneten yazarın anlamsız ve haksız bir idam olayında "göreve bağlılık" kartına bu kadar sarılması hiçbir şeyi kurtarmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık