Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onları konuştuk bir cacık bulamayınca sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorsun, aynı muhabbeti 50 defa yapmaya gerek yok.

Burada Pedro ve Valencia'ya kırmızı verildi hiç haksızlık savunuculuğu yapmadın göremedik ama sorsan yapıyorsun, aynen canım aynen. :D
Ne konuştun birader bi anlat işte konuştuk diyorsun ne konuştunuz? Ulan hepiniz kaçtınız maçtan sonra bi tane fbli yoktu kime ne masalları anlatıyorsun hikayeciliği bıraktı masallara başladı kum kanaryasıyla masal saati hahshshdjdjkfkf pedronun kırmızısını hatırlayamadım ama konya maçındaki valencianın kırmızısından bahsediyorsan üşenmem o tarihteki yazımı buraya koyarım oturup ağlama sonra burda bana masalcı iftiracı.
 
Ne konuştun birader bi anlat işte konuştuk diyorsun ne konuştunuz? Ulan hepiniz kaçtınız maçtan sonra bi tane fbli yoktu kime ne masalları anlatıyorsun hikayeciliği bıraktı masallara başladı kum kanaryasıyla masal saati hahshshdjdjkfkf
La ne hikayesi anlatıyorsun kim kaçmış? Ben yenilsek de yensek de her maç buradayım boşu bırak.

Sende biliyorsun bir cacık bulamayınca hikâyeye başlıyorsun. Burada olmasam her zaman yiyeceğiz hikâyelerini...
 
Erden Timur'un samimi olduğuna inanan bana bir taç bulu alsın.
Hangi yönetici samimi ki, en azından hatalı gördüğüne hatalı demiş, bu zamana kadar FB hakkında bu konularda bir şey yazmadım da,hakemler de insan hata yapar diye ucube bir bildiri yayınlayan kulüp yöneticisi mi samimi, ben de touch blue isterim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık