Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lawla dövüşünden kaçan Teach bir bakacak adası yok olmuş, tüm tayfası yerlerde. Tek kendi tahtı kalmış, orada da Garp oturuyor.
Direkt geri kaçar.

Ciddi tahmin=Büyük ihtimalle daha Teach adaya dönmeden Garp ortalığı yakıp yıkacak ve Cobyi kurtarıp ayrılacak. Teach adayı o şekilde bulacak ve kendisine ait kıymetli bir şeyin çalındığını anlayıp Denizcilere karşı harekete geçecek. Bu son yol poneglyphi olabilir, bizimkilerin-denizcilerin-teachin yolu böyle kesişir.
 
Cp0 ve seraphimlere karşı savaşabilecek ve vegapunk'a yardım edecek kişi epey güçlü olmalı, enel çıksa mükemmel olurdu. Vegapunk'lara gelecek olursak o kadar kişi tayfayla fazla dolaşmaz, büyük ihtimal elbaf veya devrim ordusu'na gider. Garp'a gelirsek iki torununu korsan ve haydutların arasında büyütüp sonra da denizci olmalarını istemesi eşyanın tabiatına aykırı bir olay. Luffy ve Ace ile adam gibi ilgilenmedikten sonra korsan oldukları için onları suçlamak ve Garp'ın Koby'yi kurtarmak için adaya gitmesi ile yüceltmek manasız.
 
Şimdi hem Garp Dede hem Babalık’ı seven biri olarak bu yoruma üzüldüm. Bir efsaneyi başka bir efsaneyi yererek yüceltemezsin. Garpı yüceltmek için böyle şeylere gerek yok. Ayrıca o Babalık ki Kahraman Garp’ın “Dünyanın En Güçlü Adamı” olarak kabul ettiği birisidir. Onun dışında Garp dedem Roger ve Babalık ile beraber denizciler tarafından dönemin zirvesini temsil eden şahsına münhasır bir adamdır. Onu kötüleyenler bilmeden Roger, Babalık ve hatta Xebec’i yermektedirler. Diyeceklerim bu kadar. Teşekkürler…
Mantık çerçevesinde haklı haklı konuşup da beni yanlış çıkarma ey tombe! Bu savaşı mantık değil algılar kazandırıyor :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık