Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ofsayt falan yok pozisyonda, son oyuncu kuralı diyorlar ama o da bozuyor gördüğüm yorumlara göre.

Öyle ki pozisyonda topa vuran oyuncunun önünde GS'li oyuncu var gördüğüm kadarıyla.

Boey'in hareketi ortada, kafaya tekme var mı var. Bir kere ikili mücadele de bile iki oyuncu o düzeye ayak kaldırıyor müdehale de falan sarı verdiği oluyor hakemin ayak çarpışmasında topa vuramadı diye. Burada adamın kafasına basmış bildiğin Boey. Bir de sarı değil diyorsun ya... :S


Biz her zaman buradayız, sizin gibi hikayeciler anlatsın dursun bir şeyler. Bak BJK'li olduğunu bile unuttun maç var gelmiş burada hikaye yazıyorsun.
Boey'nin pozisyonunu böyle yorumlaman direkt kötü niyet, başka söze gerek yok zaten.
 
Olum ofsayt mı değil mi bilmiyorum varsa kıytırık bi kural ona göredir yoksa kimse pozisyondan bi halt anlamadı zaten boey pozisyonuna kart diyen bıraksın futbol falan izlemesin gitsin su balesi falan izlesin bu kadar net yani.
Ben söyledim net yorumu gerisi sana kalmış. Dediğim gibi Boey'in topa müdahalesi yok. Bu tip pozisyonda topa vuramayip rakibin ayağına bu şekilde taban vurduğunda bile sari yiyor oyuncu. Burada müdehale kafaya, hadi de ki normal kabul edildi en kötüsü sarı net verilir bu pozisyona.

Boey'nin pozisyonunu böyle yorumlaman direkt kötü niyet, başka söze gerek yok zaten.
Kötü niyet ne var? Yorumda yanlış mı var? Adam topa vurmuş Boey de gelip adamın kafasına vurmuş. Şu pozisyon ne olacak devam mı edilmeli size göre? Kafa ile müdehale edeceği yerde değil eğilmiş diyorlar hala. Adam topa vurmuş net, gerisini geçiniz bu yüzden...
 
Guzel maç oluyor bu arada, çok organize geldi BJK, Nkoudu çok kötü kaçırdı ama Masuaku'dan güzel gol geldi, keyifli maç olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık