Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Off-Panel geçilmeyecek kadar önemli bir durum. Aokiji falan da Garp'ın yanında olursa hele içinden geçmeleri gerekiyor o tayfanın. Law'ın adamları dövüşüyor lan bunlarla. Garp'ın eğittiği adamlar mı varlık gösteremeyecek. :/



Hayır güvendiği adam varmış bir de... Hee yanında onca Seraphim vardı, o adam ve Sentoamru da varken kaçabilirdin. Sırf bu isimler bile Law'ın tayfadan güçlü yapar seni. Barto falan geziyor lan New World'e sen mi gezemeyeceksin de yardım istiyorsun. Hem rezil kurgu, hem de hala 25 senedir aynı işleyiş. Aynen çok heyecanlandık silüet karakterden.
Ark prensesleri bile daha iyi yazılmıştır Vegapunk'tan,en azından ne oldukları olacakları belli. O kadar beklenti oluşturduktan sonra adam Luffy'ye falan bel bağlıyor. Seri ölmüş, ağlayanı yok.
 
Benim ilk yorumum yenişemeyeceklerdi. İkisi de birbirini yenemeyecek yani. Naruto-Sasuke misali. Bozan, durduran, gelen artık kim olursa denizcilerden öyle bırakacaklar dövüşmeyi demiştim.

Ama sonra davaya döndü olay. Tayfanın sözlerine güvendik, Law'a güvendik, tarihe güvendik. Law kazanacak diye iddiaya girdik. Kaybetme durumunda ekmekli avatar kullanacağım ben sen de @Daredewill hatrına ekmekli yap bari. :dd.d
İddiayı unutmuştum iyi hatırlattın bana. Ben kazandım desen neydi diye sorgulamayacak durumdayım:)
 
rankyakuyu blokluyorda zoro blokladıgı rankyakular nereye gıdıyor? Gemıye hasar vermesı lazım_? Nereye kacıyor hacı bu rankyakular zoro mu yutuyor?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık