Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaku'dan uyanış beklemesin kimse, ayrıca uyanışla ilgili net bir bilgiye de sahip değiliz. Zoan uyanışı için söylenen şey meyve uyandığı zaman kullanıcının aklına hükmediyormuş.

Shaka bu sözü söylüyor sonra duraksıyor ve ama.... diye devam ediyor. Muhtemelen aklına hükmedememesi için bir sebebi vardır. Luffy ve Lucci'de bunu gördük ama diğer Zoan kullanıcılarının aklının gitmeyeceğini kimse iddia edemez.
 
Yanığı olan adamdan bahsedilince Law ve Robin'in yüzü ön plana alınmıştı ve sanki bir şeyler çağırışım yapmış gibi yüz hatları vardı. Yanık yüzlü eleman Saul ise, Law ve Robin niye öyle sıfata büründü?
Onlar da duymuştur önceden, çok derin bir şey olmasına gerek yok bence.
 
Çok iyi demişsin Dofi başkan bunun olayı bu zaten kutsallara olan sevgisi gözünü döndürmüş , onu kahraman yapan adamım emanetine bile sahip çıkmadı.
Bu saatten sonra benim için balondur kutsallara köpeklik eden biri Luffy hapishanede ölümü göze alıyor bi dünya hayatı gidiyor bu Koby sözde arkadaşı savaşda indirip idam ettirmeye çalışıyor birde gidip Hancok'a teslim ol diyor zaten Luffy'i devamlı yakalıcam düşmanız felan diyor bu çapsız Luffy için en büyük düşman bu çakaldır Garp'ın yaptığına bak sen düşman bile yapmaz bunu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık