Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Zaman Kapsülü (2023)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah iyisindir, güvende, huzurlu, mutlu ve sağlıklısındır. Ailenin durumu iyi, müslüman kardeşlerinin ve korsanfandaki kardeşlerinin hayatları da inşallah iyidir. Umarım hepsi mutlu, huzurlu ve herşey yolundadır.

İş durumunu ne yaptın? Hayalindeki hayatı yaşıyor musun, başardın mı? Rızkı veren allahtır belki tam istediğin gibi olmayabilir önemli olan çabaladın mı, denedin mi, öğrendin mi, geliştin mi? Çünkü hiçbir kimse, hiç ilerlememek, hiç gelişmemek, durgunlaşmak kadar kötü bir karar vermiş olamaz. Yanlış karar veren birisi hatalardan öğrenir.
Ama hiçbir şey yapmayan birisi, hiçbir şeyi bitirmeyen, hiç öğrenmeyen birisi endişe elde eder. Kendine karşı saygısızlık elde eder, kendine olan inancını ve güvenini kaybeder. Bu bağlamda tekrar soruyorum, denedin mi, savaştın mı?

Eğer başardıysan ve zengin olduysan korsanfan tayfasına bir parti ver tüm masraflar sana ait, ve hepsine birer hediye al. Tayfanla birlikte sake iç kadeh tokuştur😉.

Umarım hayalindekinden bile büyük mucizeler yaşarsın, her şey hakkında hayırlı olsun.
 
Umarım hayat ne kadar zorlu geçse de pes etmemişsindir ve onun yokluğuna alışmışsındır.
Artık kendini toparlayıp derse vererek istediğin üniversiteye yerleşebilmişsindir ve o sürekli hissettiğin yalnızlık hissinden de kurtulduysan ne mutlu sana
 
2022 acısıyla tatlısıyla hayatımın en güzel, en dolu dolu yaşadığım, yıllarından biriydi. Hayatımdaki pek çok köklü değişiklik bu yılda oldu.

Bundan sonra her şey kötüye gider, dibe vururum demiyorum ama, 2023'ün asla 2022 kadar güzel geçebileceğini düşünmüyorum. 2022 her zaman hatırlayacağım bir yıl olacak çünkü.

Kısacası kendim adıma çok beklentim yok. Umarım 2023 dostlarım için çok güzel bir yıl olur.

Umarım @Arthur Morgan bu yıl sabit bir ilişkiye geçer ve sıkılmayacağı, kendisine bağlı bir kız arkadaş bulur. Umarım kendisini içten içe tüketen bu ons'lara bu yıl ara verir.

Umarım @Shakan bu yıl da sporu bırakmaz ve fişek gibi bir delikanlı olmaya devam eder. En az beş kilo yeni kas kütlesi bekliyorum. Umarım malum kişi ile ilgili sorunu da çözülür.

Umarım @Chibi Şeytan gelecek sene bu zamanlar ailesinden uzak, rahat bir üniversite hayatı yaşıyor olur.


Umarım @Brönzel Lem kurtlar vadisi ikinci sezondaki savcı kadar karizmatik bir savcı olur ama umarım kurtlar vadisi ikinci sezondaki Polat gibi adamlarla karşılaşmaz :s

Vega ortalıkta olmadığı için etiketliyemiyorum. Umarım @Jazz Lambası ona iyi bakıyordur ve umarım - olursa- düğüne çağırırlar :s

Umarım @Mihawk ve @kekomancer ve @Sir Crocodile sıcak bir havada ankaraya uğrarlar ve onları gezdiririz güzelce. Aynı anda gelmek zorunda değilsiniz farklı farklı da ağırlarız. Gelmeseniz bile umarım üçünüz için de çok güzel bir yıl olur. Ama uğrayın..

Umarım bu yıl Garp gerçekten gözüküp icraat yapar ve @II. Invictus ile buraları yıkarız.


Hepinizi seviyorum, güzel bir yıl geçirin....










Son bir not. Umarım bu yıl KK aday olmaz :s
 
Gelecekteki ben'e selamlar. Umarım sayacağım şeyler bu sene gerçekleşmiştir.

1- Mevcut iktidar gidip daha halkçı bir lider gelir de refah seviyemiz, gsyih, gsmh mız felan yükselmiştir. İnsanlarımız daha mutlu mesuttur, gurbetçilerimiz gibi :oleyo2:

2 - Mevcut işinde daha yüksek bir pozisyona çıkmak. Çıkamadıysan, yeni bir iş bulduysan da uzun vadeli ve mutlu olduğun bir iş bul. Oda mı olmuyor çık yurtdışına evladım. Geldin 31 yaşına artık sana müdürlük yakışır. Ölüp gideceksin amele olarak :mincika:

3- Ailenle daha fazla vakit geçir. Unutma bu günü annen hasta oldu ve peşinde fırıldak gibi dönüp durdun sırf iyi olsun diye. Aynı şeyi o da senin için defalarca yaptı. Değerini daha fazla bil ve karı kıza verdiğin değerden daha fazlasını ailene özellikle annene ver :utan:

4- İyi hoş kızlarla aran iyi , takılıyorsun felan da artık evlenecek bir kız bul. Evlen demiyorum ama en azından ciddi bir kız bul. Takıl takıl nereye kadar . Şimdiden 1 tel saçın beyazladı, döşündeki kıllar ağarmaya başladı. Evlendiğimde içeceğim dediğin konyak 10 senedir odanda duruyor, yıllandırma ya mı çalışıyorsun vicdansız. Aklını başına alsan diyorum ( Alamadı :ehe:)

5- 2 senedir gittiğin gibi , düzenli olarak Fitness a gitmeye devam et. Bıngıl bıngıl oldu heryerin , durmak yok çalışmaya devam.
6- Shanks reis sonunda mangada sahneye çıktıysa bölümleri hatim et, çünkü reis için herşeye değer :utan:

7- 3 senedir alacağım dediğin son model masaüstü bilgisayarı al ve biraz zaman ayır. Zamanım olmadığı için almıyorum bahanesini kenara bırakıp 4080 li bir bilgisayar diz de 4k Oled tv de oyna be kardeşim. Tv yi aldın da bilgisayar almada cimrilik yapıyorsun. Oyun oynamaktan zarar gelmez :mincika:

8- Umarım sağlık problemleri yaşamazsın, özellikle de ailen. Annen çok çile çekti hastalıklardan , bu sene ona daha çok destek olup yanında olmayı unutma. Azını burnunu kırarım :mincika:

9-Ailen, sevdiklerinden herhangi bir kayıp yaşamazsın. Hepiniz için kayıpsız, ölümsüz bir yıl olur .

Hadi bakalım görelim seni koçum, yapabilirsin bu güç ve azim sende var. En azından senin elinde olanları yap,üşengeçlik yapma. Görüşürüz 2023 ün sonunda . Kendine cici bak sevgili ben :utan:
 
Son düzenleme:
1) Her şeyden önce buraya yazacağım şeyi tekrar bulabilmeyi isterdim. Konu içinde arama yapınca uzun süre önce yazdığım mesajları bulamıyor. Üşengeç biri olarak büyük ihtimalle sayfalara tek tek bakmam.

2) Olayların hep kötü tarafına bakmayı artık bırak be adam.

3) Olmayı istediğin yerde misin? Mekandan bahsetmediğimi biliyorsun.

4) Pekiiii son olarak da şunu sorayım: Bu ara hangi şarkıya taktın kafayı.

1234 sakin ol.
 
Geçen sene iş beklentisinde bulunmuştum. Olmamış.

Bu sene umduğumdan çok daha iyi bir işe girmeyi bekliyorum.
Pasif gelir konusunu kendimce halletmeyi umuyorum.
Beklemediğim bir aşkın kapımı çalmasını ümit ediyorum.

Seneye Aralıkta görüşmek üzere
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık