Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lucci konusunda patlayıp hızıma alamayınca benim girdiğim haller :D

kesin ölecek falan düşünüyorsundur :D
neyse lelouch izle en iyisi sen janti adam lucci fazla gelir sana
Lucci ye sempatin neden reis eski Lucci olsa eyvallah da son hali çok büyük sıçtı bence dayak yedi hala sıçan vs diyor adam güçlü eyvallah ama biz de bir şekilde yapacağız bir şeyler dese eski karizması çizilmezdi Oda tam hükümet köpeği yaptı herifi eskiden bir karizması vardı tabi bu benim fikrim.
 
Sanji zoro'dan daha uygun kizaru için ama görünen zoro gibi.

Seraphimler olayi biraz bozuyor, güç seviyelerini de tam bilmiyoruz. O sebeple şimdiden karşılaşma olmasi daha iyi. Hem kizaru'nun da seviyesini tayfaya karsi görürüz. Bu şekilde Fuji ve stajyer ryokugyu'nun da seviyeleri kestirilebilir.

Denizciler şimdilik hükümetten farklı düsünmeyecektir. Onlarda cp çöpleri gibi vegapunk'i indirmek isteyecekler muhtemelen. Kizaru harici kim gelicek belli degil, kalabalik da gelebilirler buster call gibi lakin tayfaya sorun olacagini sanmam.
 
Seri fantastik bir evren ama neymiş hancokun dnası olduğu için seraphimi luffye zarar vermezmis. E ben ne anladım bilimden o zaman? GıcıKırık bir beyindeki kimyasal tepkimeyi bilim yenemiyormus cok rasyonalize!

Yersen.
Geçen bölüm gerçeğinin aksine tsundere davranışları vardı. Karakterleri ayrı olabiliyor demek ki, vurabilmesi gerek Luffye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık