Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070: En Güçlü Varlıklar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 101 48.6%
  • Orta

    Kullanılan: 60 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 22.6%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep tek attı demedim. Tek attığına tek attı dedim. :D

Sentamaru Vegapunk demese Luffy'e saldıracaktı CP0 ile birlikte. Luffy yine de isteğini kırmadı Vegapunk'ı alıp getirecek. Bakalım bir ada dolusu asker Kizaru, CP0 ve Seraphimler bizim tayfaya karşı ne yapabilecek. Sen hala olayın Lucci olduğunu sanıyon. Lucci dediğini Luffy adam yerine koymadı haki kullanmaya bile tenezzül etmedi. Sen dua et rakibi Jinbei'den aşağı olmasın eğer burada büyük savaş çıkarsa Lucci'ni Luffy'nin karşısına daha çıkamayacağı gösterildi.
En fazla senin kızman lazım bu duruma ama savunuyon Lucci kim Luffy için hiç birşey yanlış anlıyorsun neyse bakalım bizim yonko kaçacakmı Kizarudan göreceğiz.🔥 🔥
 
Olaylar seraphimlerin kendi iradelerini kazanmalarıyla sonuçlanacak.Dediydi dersiniz.Ve bizimkileri seçecekler.
Lucci’nin Sabo ve Akainu’yu tokatlayacağını ve Luffy ile başa baş gideceğini uzun zamandır bekleyen @Millennium Wizard
Lucci = G4 demişim daha dressrosa arc yeni bitmiş ne konuşuyorsun sen ya :D Şu hali dressrosa saboyu tokatlardı zaten.
Uzun zamandır değil yav, ara ara pozitif mesaj atmış. İleriye hazırlık yaptı biraz öne çıkınca da MW yanlaması yaptı. :D

Gelecek arc hangi karakter öne çıkma hareketi yaparsa bil ki @Millennium Wizard en büyük fanıdır o karakterin. :D

Adamın Crocodile fanı olmuşluğu bile var anlık olarak daha ne diyeyim. :S
Pozitif mesaj değil güçlü çıkacağını bilmek tutturmak diyoruz biz ona… Yine boş yapmışsın boş yapacağına boşları topla yenilerini getir kum kun :D
 
Olaylar seraphimlerin kendi iradelerini kazanmalarıyla sonuçlanacak.Dediydi dersiniz.Ve bizimkileri seçecekler.
Lucci = G4 demişim daha dressrosa arc yeni bitmiş ne konuşuyorsun sen ya :D Şu hali dressrosa saboyu tokatlardı zaten.

Pozitif mesaj değil güçlü çıkacağını bilmek tutturmak diyoruz biz ona… Yine boş yapmışsın boş yapacağına boşları topla yenilerini getir kum kun :D
Çalıyor usta çalıyor…
Ben de isterim öyle bir senaryo ama olur gibi gelmiyor. Çünkü bence seraphimler de ileride taraf değiştirecek hür kalıp. Bunlar çocuk, sıkça vurgulandı. Luffy kanadından kimse ciddi zarar vermez bence onlara. Fujitora desen o zaten meyilli hükümete madik atmaya. Aokiji’nin ne olduğu belli değil. Akainu da darbe yapsa dımdızlak kalır hükümet Lucci mi kurtaracak?
 
En fazla senin kızman lazım bu duruma ama savunuyon Lucci kim Luffy için hiç birşey yanlış anlıyorsun neyse bakalım bizim yonko kaçacakmı Kizarudan göreceğiz.🔥 🔥
Ben 2-3 ay öncesinden dedim ki Oda öyle bir kaç şey çizer ciddi bir savaş yapıp sonuçlandırmadan bitirir bu olayı dedim. Olması gereken Luffy'nin tek atıp gitmesi zaten. Ama Oda işleri böyle halletmiyor.

Ama en azından güç dengesi konusunda berbat etmedi. Luffy elinden gelenin en iyisini her şeyini verip de olayların böyle sonuçlandığı bir şey çizmedi. Aksine Luffy'nin ciddi değilken bile ezici üstünlüğünü gösterdi. Lucci vurdu kenara attı.

O ara Lucci bayıldı. Bayıldığını nerden mi biliyorum.

1. Lucci bilincinin gittiğini söylüyor.
2. Lucci, Luffy ve tayfanın kaçmasına izin vermek istemediğini söylüyor. Yani bilinci açık olsa Luffy'i o sıra peşlerdi. Bu kadar basit.
 
Türkçe Youtube OP izleyicileri de ilginç. Bir kanalda 1070. bölümü anketleri vardı.
Kuzan Beckman'ı eze eze alıyor. Beckman da Kizaru'yu eze eze alıyor. Kuzan Kizaru'ya 3-5 atacak demek ki.
Başka ankette ise Zoro Kizaru'yu alıyor. 2 yıl önce Kizaru savaşında nefesi biten Rayleigh ise daha yaşlı haliyle Zoro'yu alıyor.
Neyse Kizaru reis Amiral altı görülüyor demek ki. İlginç günler bizi bekliyor OP okuyucuları olarak. :)
Daha yaşlı raydan teach korkuyor. Ray yenileceğini söylüyor. Ama zoroya karşı şansı var. Zoro hala ray gibi görünmez haki yapamıyor. Zoro'nun power upla aldığı king, ray da alır. Doğal olarak ray pek ala zorodan güçlü olabilir hala.
 
Bölüm 1070: En Güçlü Varlıklar

Bölüm kapağında bilim insanı olduğunu bildiğmiz kişilerin gençliği var. Judge, Caesar, Queen ve Vegapunk. Bu zıt görüşlü kişilerin gençken bir arada bulunması tuhaf. Kapakta ise bilim adamından çok, etrafı sarılmış savaşçılar izlenimi veriyorlar. Belki de istekleri dışında bir şeylere zorlanıp, ipleri koparmışlardır. Sanji'nin ve kardeşlerinin kaşları ''şeytan meyvesi'' ile alakalı teorileri vardı, spirallerden dolayı. Judge'ın kaşları da öyle görünüyor, tabii net belli değil. En sağdaki hanımefendi ise şimdilik gizemini koruyor.
---
Bölüme Sentomaru'nun düşüşüyle başlıyoruz. Lucci beklenmedik bir saldırı ile ağır hasar veriyor. Burada Luffy, Sentomaru'nun dikkatini dağttığını düşünüyor ama, tam aksine Sentomaru bu saldırıya karşı savunmaya geçmiş. Burada Luffy'nin geleceğe dönük bir gözlemde bulunmadığını anlayabiliriz. Savunmasını aşmış Lucci. Sentomaru ile arasındaki bariz güç farkını görüyoruz. Saldırı sebebi ise Seraphim yönetimde Sentomaru'nun hiyerarşik olarak yukarıda olması.
---
Çaresiz hâlde yerde duran Sentomaru'nun işini bitirmeye hazırlanan Lucci'yi Luffy durduruyor. Daha doğrusu Beyaz Şafak Kırbacı ile fizana yolluyor Lucci'yi. Lucci aradan çekildikten sonra Luffy'nin Tazmanya Canavarına dönüşmüş hâlini görüyoruz. Jinbei'nin uyarısına rağmen kendini durduramadığını söylüyor. Luffy tayfasının tersi istikametine gidince, Seraphimleri görüyoruz. CP0 elemanlarını biçiyorlar. Sentomaru'yu deviren hasar onun bilincini kaybetmesine yetmemiş demek ki. Seraphim Jinbe, bize tanıdık gelen Senior Pink'in meyvesini kullanıyor. jinbei'nin suyu kilim gibi silkelemesini, taş zemin üzerinde uyguluyor. Üzerine gelen kurşunlardan etkilenmediğini belirtelim.



---
Kaku Seraphimleri gücünü överken, Stussy ilgi çekici bir şey söylüyor. ''Onların sadece çocuk olduklarını göz önüne alınca...'' Bu konuşmadan şunu anlıyorum: bunlar büyüyorlar ve büyüdükçe güçleniyor. Çünkü Seraphimler için sadece çocuk demek bunlar demek ve ardından durumun korkunçluğunu belirtmenin başka bir anlamı olmamalı. Vegapunk'u övmesi veya Lordların çocukluğuna övgü yapıldığını düşünmüyorum.



---
Bu gücü tekrardan gören Franky ağlamaya başlıyor çünkü, Şeytan Meyveleri hakkındaki en genel bilgi olan ''bir meyvenin gücü, aynı anda tek kişide olur'' üzerine Senior Pink'in öldüğünü düşünüyor. Tabii burada duruma açıklık getiren Vegapunk, onun meyve gücünü kopyaladığını söylüyor. Impel Down'daki mahkumlar üzerinde deney yapma yetkisi varsa, Doflamingo'nun meyvesinin de kopyalandığını hatta kendisinin de Seraphim robotunun yapılabileceğini düşünüyorum. Çünkü Jinbei'nin robotu da Doflamingo ile beraber ID'ye mahkum edilen birisinden gücünü alıyor.
---
Vegapunk bu bölümde Şeytan Meyvelerinin kopyalanması hakkında önemli bilgiler veriyor. Zoan meyveleri, yapay olarak üretilebiliyor. Casesar bunu yapan kişi ve Vegapunk bu yöntemi kabul edilemez bulmuş. Vegapunk burada ''özel türdeki şeytan meyvelerinin'' bile yeniden üretilebileceğini söylüyor. Ama bu şekilde üretilen meyvelerin uyanışlarını henüz teyit etmemiş. Burada antik zoanlardan bahsettiğini düşünüyorum. Zaten ardından Logialar için çetrefilli diyor, Paramecialar içinse alternatif bulduğunu söylüyor. Paramecia kulllanıcılarından DNA örneği alıp, kan sentezliyor. Bununla da gücü naklediyor. Adına da Yeşil Kan demiş.



---
Çocuk Hancock'u o meyveyle, o şekilde görmeye yorum yapmıyorum. Vegapunk Seraphimleri kendi fikirlerinin doruk noktası diyor. Dünya Hükümeti Vegapunk'u neden dün değil de, şimdi yok etmeye çalışıyor sorusunun cevabı bence burada. Vegapunk'un verebileceği artık daha fazla bir şey kalmamış. Yoksa Vegapunk gizli gerçekli çok önceden öğrenmiş birisi. Seraphimler için ayrıca, deniz tarihinin en güçlü varlıkları diyor. Klasik Oda abartısı gibi geldi bana. İleride görürüz bunların ciddi rakipler karşısında neler yapabileceklerini.
---
Sonunda Lucci kaldığı enkazın altından çıkıyor. Patates baskısı gibi duvara izi çıkmış herifin. Böyle bir darbeden sonra yüzüne odaklanan sayfada hiç kan görünmüyor. Lucci dayanaklılığı mı yoksa uyanış açmış Zoan meyvesi etkisi emin değilim. Öyle bir darbeden kansız çıkmasının bu ikisi dışında bir açıklaması yok. Lucci hemen Sentomaru'ya saldırmaya gidiyor, Luffy yine araya giriyor. Ağzıyla yeri yiye yiye geliyor Lucci'nin üzerine. Ankara Savaşında fil görmüş Anadolu insanı gibi şaşkınlığa bürünen Lucci zar zor kaçıyor. Luffy'nin tükürdüğü kayaları, evet kaya tükürüyor, parçalayan Lucci için artık yolun sonu geldi. Beyaz Şafak Roketi isimli saldırıysa Lucci'yi saf dışı bırakıyor. Yoktan gözlük yaratmasını es geçiyorum. Lucci ile Luffy arasındaki güç farkı, Enies Lobby'de 1 ise 40-50 olmuş gibi görünüyor. Zaten kendisi de bu gücün büyüklüğü kabul edip, bayılıyor.

Yıkıcı olan ilk saldırıdan sonraki hâli;



Bu da 2. saldırıdan sonraki hâli;



Saatler içinde 2 yara bandı ile bu durumdan kurtulması da garip. Bilincini kaybettiğin bir saldırının tedavisi 2-3 saat aradan sonraki yara bandı mıdır?

---
Seraphim Hancok burada kaçan tayfa üyelerine yol gösteriyor. Jinbei ile Seraphim Hancock'un konuşması da garip. Hancok tuhaf bir utanç duyuyor, öfkeleniyor. Bu robotların duyguları var ve ileride emirleri dinlemezlerse şaşırmam. Sentomaru'nın da Luffy ile ortaklaşa hareket etmesi çiğ duruyor.
---
Luffy ile tayfası ortamdan uzaklaşıyorlar. Ne kadar zaman geçtiği belirsiz ama, saatler ile ölçülebilir. Lucci o yamulmuş hâlinden 2 yara bandı ile kurtulmuş. Luffy eski hâline dönmüş. Ortalık sakinleşmiş. Sentomaru öldü büyük ihtimalle, kendisi için yazık oldu deniyor çünkü.
---
Vegapunk'un ortadan kaldırılma çabasını konuşuyorlar ama, bana çok tutarsız geliyor. Hükümet bu adamın düşman olabileceği ihtimalini yeni mi düşünmüş? O kadar tutarsız ki, Vegapunk gibi bir bilim adamı bile olayı kadere bağlamış. Böyle bir ihtimal varsa niye CP'den herhangi bir birim korumuyor veya üs olarak konuşlanmıyor?



---
Son sayfa tam bir savaş önceki tarafların gösterildiği sayfa olmuş. Bir tarafta Luffy ve tayfası. Diğer tarafta Seraphimlerin gücünü ele geçirmiş CP0. Uzun zamandır görmeyi beklediğim Kizaru ise 3. tarafta kendini gösteriyor. Foton eldivenin olduğu adada neler olacak merak ediyorum. Eğer son anda adadan kaçma gibi durumlar olmazsa, güzel bir savaş görebiliriz.

 
Ben 2-3 ay öncesinden dedim ki Oda öyle bir kaç şey çizer ciddi bir savaş yapıp sonuçlandırmadan bitirir bu olayı dedim. Olması gereken Luffy'nin tek atıp gitmesi zaten. Ama Oda işleri böyle halletmiyor.

Ama en azından güç dengesi konusunda berbat etmedi. Luffy elinden gelenin en iyisini her şeyini verip de olayların böyle sonuçlandığı bir şey çizmedi. Aksine Luffy'nin ciddi değilken bile ezici üstünlüğünü gösterdi. Lucci vurdu kenara attı.

O ara Lucci bayıldı. Bayıldığını nerden mi biliyorum.

1. Lucci bilincinin gittiğini söylüyor.
2. Lucci, Luffy ve tayfanın kaçmasına izin vermek istemediğini söylüyor. Yani bilinci açık olsa Luffy'i o sıra peşlerdi. Bu kadar basit.
Senin en başda yazdığını diyorum bende Lucci bayıldı hiç birşey yapamadı ama ayağa kalkdı Luffy hem Tanrı hem Yonko arkasından fareler dedi dalgasını geçdi şovunu yaptı şimdide plan yapıyor normal şartlarda kalkmaması plan yapmaya cüret bile etmemesi lazım ondan Lucci kazandı diyorum birde Sentamaruyu yaralı şekilde bırakıp gittiler hani Copır yaralı kimseyi bırakmazdı niye kaçıyorlar sen Yonkosun alsana yanına has Lucci fanlarıda biliyor zaten Luffy'nin yenilmez olduğunu Lucci'nin ayağa kalkması Luffy'nin kaybı Lucci tarafındakilerinin zaferidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık