Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070: En Güçlü Varlıklar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 101 48.6%
  • Orta

    Kullanılan: 60 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 22.6%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci yonkou seviyesidir dedik Kizaruya muhtaç oldu. Sapık herif ciddi ciddi adamı Luffy'den bir dayak daha yesin diye silmemiş hikayeden.
Şimdi Lucci'nin bu şekil harcanmasına bakarak Kizaru da pert olur diyorum ama herif dengesiz. Kizaru 1v3 de atabilir, Lucci gibi Luffy karşısında maymun da olabilir. Sürekli okuyucuyu şaşırtma gayesiyle zırvalayıp duruyor. Kizaru bu olaydan sonra bizimkileri harcarsa benim için bu seri biter!
Luffy Ennies Loby'de Lucciye son darbeyi vururken arkada çalan parçanın adı bile "I Will Surpass You." Seneler önce aşılmış bir engelin neden Luffye eşit olmasını bekledi ki insanlar en başta?
 
Sence Luffy ne kadar taktı karşıdakileri? Luffy'nin kişiliğini bilmiyormuşuz gibi konuşuyonuz. Ayrıca Big Mom'ın yüzünde araba sürdüler yahu. Queen vurdu uykuya soktu. Kelepçeledi aldı götürdü Kaido'nun önüne attı. Okuduğunuzu da unutuyonuz.
Luffy takmasın niye kaçıyor Lucci zaten yenilmek için orda ama dimdik ayakda Lucci kontrolü aldı bizimkisi kaçıyor bu Lucci'nin zaferi yonkoyu püskürtüyor adam bide dalga geçerek küçümsüyor Big Mom'ın durumu farklı adaya gelince çöp muamelesi gördü komedi unsuru oldu ilk gördüklerinde herkez kaçıyordu Luffy'de hiç olmuyor karekter düzelecek diyorsun bu seferde şekilsiz şekilsiz küçük çoçuklara yönelik çizimlerle çıkıyor karşımıza Magellan karşısındaki Luffy gitti şimdi şaklaban Luffy geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık