Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070: En Güçlü Varlıklar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 101 48.6%
  • Orta

    Kullanılan: 60 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 22.6%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy konak zaten, Luffy'nin hakisini çekmesinde mahzur yok ki, uyanış konseptini bence E. Oda, Toriko'daki konak-şeytan ilişkisinden aldı. Konak yeteri kadar güçlenmeden Şeytan dışarı çıkamıyor, Şeytan kendi yeteneğini ancak konağın enerjisi izin verdiği ölçüde sergileyebiliyor. Oradan çıkar sonucu işte. Kaido'nun dediği gibi Luffy'nin bedeni, yetenekleri, gücü, meyvesiyle uyumlu hale geldi, yeteri kadar güçlendi yani, sonra içerdeki şeytan olan Nika ortaya çıktı. Nika'nın sonsuz enerjisi var ama Luffy'nin bedeninin kaldırabileceği kadar kullanabiliyor. :)
Çelişkili olmuş. O zaman sonsuz enerjisi var Luffy'nin diyon? Luffy'nin sonsuz enerjisi olması lazım o zaman Nika'nın sonsuz enerjisini kullanabilmesi için?:D

Hadi kıvır bakalım buradan.
 
Luffy şuan gelmiş geçmiş en güçlü Yonko. Uyanış modunu açınca Kaido'yu kısa sürede indirmişti. Her ne kadar @Millennium Wizard ile dalga geçsem de Lucci tam anlamıyla devre dışı kalmayarak iyi iş yaptı. Luffy'nin diğer kalburüstü karakterlerle dövüşüne baktıktan sonra Lucci'ye net bir seviye biçebiliriz.
 
Piratefolkta gördüm.

Bölümü okurken herkesin aklına gelmiştir sanırım, abi o kadar konuşma yapacağına Sentomaru'yu da alsanıza diye. Neden alsınlar ki diyecekler gelmeden kaçayım ben.

Bölümün tek iyi yanı sonunda bir Amirali ciddi anlamda iş üzerinde görme ihtimalinin oluşmuş olması. Tipik Oda yarıda kesmeli, kaçmalı, bir şeyin araya girdiği bir hikaye çizer kesin, beklentim düşük.
 
Gün geçtikçe bu handikaplar daha da artıyor. Ben uyanışla beraber hepsi gider diyordum ama artık ümidim kalmadı.
Kendi yarattığı canavarla baş edemeyip lüzumsuz handikaplarla dizginlemeye çalışıyormuş Luffy'yi mangaka. Serbest bıraksa yoldan geçerken yanlışlıkla prime Wb'yi bile teklerdi Luffy. Bunlar özelden yazan reddi'nin düşüncüleri bu arada benim değil. 😌 @RedTeroR buraya da yaz da insanlar da okusun la amma ketum çıktın ha.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık