Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070: En Güçlü Varlıklar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 101 48.6%
  • Orta

    Kullanılan: 60 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 22.6%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine en güzel panel frankye ait.
Ah evet ben yazacaktım Franky adam ya baya artı yazdı şu anda.İşte doffy ailesi adamda böyle iz bırakır kardeşi gibi görmüş.
Snakeman da Gear 4. Ama Kata ezmek için g3 hasarı>>snakeman diyenler arasında yok muydun?
Snakeman vuruş gücü düşük bir form güçlü vurmasını sağlayan şey hız kuvvet değil.O yüzden g3 kuvveti etmiyorsa şaşırmam.Snakeman ile ejder kaidoyu kum torbası yapamazsın ama g3 ile yapıyorsun.
 
Lucci'den sonra kendi isteğiyle çıkıyor G5'ten ama Kaido'ya karşı öyle değil. Kaido, yolun sonuna geldin, beni yenemezsin derken Nika, daha işim bitmedi diyor ama pili bittiği için G5'ten çıkmak zorunda kalıyor, Luffy, tükendim, haklıymışsın, geberecek gibiyim çok fazla enerjim gitti diyor. Sonra saçma sapan şekilde hadi kalbim güm güm deyip geri giriyor G5 moduna, son yumruğu vurunca da bilincini kaybediyor. :)

Velhasıl Nika aşırı derecede enerji harcayan bir form, Kaido diyor zaten kendini h.haki + b hakiyle kaplıyor bu formda + sonsuz enerjisi varmış gibi hareket ediyor. Adamın içinde güneş reaktörü var gibi oluyor. Lucci'ye karşı pili bitmedi ama daha güçlü biri gelirse G4 gibi formdan çıkmak zorunda kalabilir. Hoş, G4'te 10 dk yatıyordu, burda o kadar bile yatmıyor, hadi kalbim deyince geri giriyor. Her türlü Nika en iyi form durumunda. :)
Kendini b.haki ve h.hakiyle kaplıyor bu formda hiçbir yerde geçmedi. Uyduruyonuz. Ha öyle bir durum varsa o zaman bu meyve sandığımdan daha çöp bir meyve olur.
 
Hangi meyve sonsuz enerji, güç, kuvvet, hız, form değişikliği veriyor. :) Serinin ismi, One Piece: Nika'nın Yolu oldu, Luffyfanı olarak ağlamakta haklısın. :)
O zaman niye mecbur olarak kral haki ve b.haki kaplı olarak geliyor form? Öyle bir durumda gücünün %99 unu Luffy'nin hakisinden alıyor olur.
 
O zaman niye mecbur olarak kral haki ve b.haki kaplı olarak geliyor form? Öyle bir durumda gücünün %99 unu Luffy'nin hakisinden alıyor olur.
Luffy konak zaten, Luffy'nin hakisini çekmesinde mahzur yok ki, uyanış konseptini bence E. Oda, Toriko'daki konak-şeytan ilişkisinden aldı. Konak yeteri kadar güçlenmeden Şeytan dışarı çıkamıyor, Şeytan kendi yeteneğini ancak konağın enerjisi izin verdiği ölçüde sergileyebiliyor. Oradan çıkar sonucu işte. Kaido'nun dediği gibi Luffy'nin bedeni, yetenekleri, gücü, meyvesiyle uyumlu hale geldi, yeteri kadar güçlendi yani, sonra içerdeki şeytan olan Nika ortaya çıktı. Nika'nın sonsuz enerjisi var ama Luffy'nin bedeninin kaldırabileceği kadar kullanabiliyor. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık