Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070: En Güçlü Varlıklar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 101 48.6%
  • Orta

    Kullanılan: 60 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 22.6%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bir mesajda on kere çelişiyorsun kendinle yav. Yamato Kaido ile dövüşemedi diyorsun, Kaido’ya Aramaki’ye vurduğundan fazla vurdu. Aramaki’y vurdu diye de ondan güçlü yaptın. Sırf muhalif olmak için muhalif oluyorsun.
Çünkü emin değiliz Kaido ne kadar ciddi daldı kızına.Kızına düşmanı gibi yok edercesine girişmedi gibi gelmişti bana dövüşte baya baba kız muhabbete girmişti.
 
Olay niye yine Zoro'yu kayırmaya gelmiş. Sanki olmayan şeyi söylüyoz...
Yav hala Zoro'dan güçlülerdi diyon ahahahahah... Enma ile geçti mi Zoro geçti abicim bu kadar basit. Ki Enma öncesi bile Zoro yc3 vardı bence sulong İnu ve ya Neko'yu yenme şansı da olabilirdi.
Ashura saldırı değil mod bu arada.
Taşımıyorlar değil taşıyamıyorlar Enma'yı o kadar hacimleri yok çünkü.
Ben kral hakiyi kullanmaya başlayınca amiral seviyesi oldu da demedim nerde çıkardıysan bunu. Çatıda Zoro Law ve Kid'den net daha fazla iş yaptı. Hele Kid'den açık ara.
Senin mantık Zoro'da bitiyor zaten şaşırtmadın gene.
Tabi ki olmayan şeyi söylüyorsun. Sen sadece Kaido'ya atılan hasar üzerinden konuşuyorsun. Bu adamların neredeyse hepsi Busoshoku Haki'de Ryou öğrenmiş. Yani silahlanmaya Zoro'dan daha iyi bir haldeler. Zoro'nun çatıdaki Haki olarak en büyük başarısı bütün her şeyini Ashura'ya basarken Haoshoku Haki'yi açığa çıkardı.

Enma öncesi YC3 mü? Ben de çatıdaki Zoro için YC2 dedim, sorun neydi de "gözlerime mil çekin, beni ateşlere atın, sitrik asit, nitrik asit ne varsa üstüme üstüme dökün" diye yaygara kopardın ki?

Ryou Haki kullanan adamların 21'lik kılıç kullanamayacağını iddia ediyorsun komik. Enma dışındaki her kılıcı gayet taşıyabilirler. Kaldı ki Akazaya Dokuzlusu'nun taşıyamayacağını neye göre ifade ettiğini de anlamadım. Akazaya'lardan hiçbiri kılıcı alıp da denemiş değil ki.

Bu adamlar basit adamlar değil ki taşıyacak potansiyelleri olmasın. Yani en zayıfı YC5-YC6 seviyedir.

Ne Law'ın ne de Kid'in çatıda Zoro'nun yarısı kadar iş yaptıklarını düşünmüyorum ama sadece verdikleri hasara bakarak şu şundan güçlü demek ne kadar mantıklı. Zoro iz bıraktı ama Luffy iz bırakmadı bu durumda Zoro daha fazla mı iş yaptı.

Benim Zoro'yla bir alıp veremediğim yoktur vallaha bazen siz fazla uçuyorsunuz. Çatıdaki Zoro Luffy'den sonra en fazla iş yapandı ama buna bakarak Law ve Kid'den güçlü demek mantıklı değil. Adamın elinde efsane kılıçlardan üç tanesi duruyor. Yakında götünün arasına da dördüncüyü sokacak. Yani sadece Zoro'nun başarısı değil bu, elindeki efsane kılıçların da etkisi var. Ryou kullanan adamların saldırılarının Zoro'nun normal silahlanmasından fazla hasar atması gerek ama ellerindeki kılıçlar zayıf olduğu için ancak bu kadar hasar atabiliyorlar.

Akazaya'lar bilselerdi böyle Meito sınıfı kılıçlar taşırlardı. Bunların sayesinde daha fazla güçlenirlerdi.
 
İmparator tayfası olarak ilk icraat, bu elemanları tokatlamak olacak anlaşılan. Kizaru, Lucci, Stussy, Kaku ve serapimler harici kayda değer rakip yok. Seraplar veganın sözünü dinleyeceklerinden, seraplar kısa sürede devredışı kalacaklardır. Geri kalan eşleşmeler; Kizaru - Luffy, Lucci - Zoro, Kaku - Sanji, Stussy - Jinbei şeklinde olacaktır. Bir şekilde Vegapunk devredışı kalırsa da Serapimlerle bizim tayfanın geri kalanı eşleşecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık