Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 milyon bütçe var.Hoca stoper ve ST istiyor.Bizim Sümeyyelerin biricik gözdesi Altayın orası burası oynamaya başladı.Kaleci de lazım.
 
Ben bu Arjantin kadrosunu çok sevdim, her oyuncusunun maçlarını takip etmek isterim. Var mıdır bunun kolay bir sistemi? @Ron Swanson
Benfica'da oynayan enzo&otamendi ve hiç forma giymeyen armani&almada hariç diğer tüm oyuncular majör liglerde oynadığından takip etmesi zor değil. Premier Lig bein'e geçtiğinden beri ben inatbox'ı kullanıyorum maç izlemek için. Arada sırada maç yayını bulunamadı hatası verse de bu zamana kadar hem pc'de hem de telefonda sıkıntısız çalıştı.

uygulamayı indirmek için güncel linki şuraya bırakıyorum. En üstteki linke tıklarsanız otomatik olarak inecektir. Ayrıca link patlarsa diye de uygulamanın twitter hesabını da bıraktım. Aynı linkten hem pc'ye hem de telefona indirebilirsiniz ama pc'de inat tv'yi çalıştırabilmek için bluestacks 5 uygulamasını indirip bu uygulama üzerinden açmalısınız inat tv'yi.


Ayrıca, GİBİ ve diğer pek çok dijital platform içeriğini de izleyebilirsiniz bu uygulamadan. Umarım yardımcı olmuşumdur.
 
@Mihawk şu sinema bileti yerine hatıra kupa alamıyor muyuz? Eğer alamıyorsak bileti ihtiyacı olan gitmek isteyen birisine verebilirsiniz.Kupanın hatırası daha önemli benim için :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık